آشپزی و تغذیه

خورشت تره فرنگی | طرز تهیه خورشت تره فرنگی | خورشت تره فرنگی با گوشت


تره فرنگی از زمان روم و یونان به دلیل خواص خوب مورد استفاده قرار می گیرد ، هضم آن آسان است ، خواب را در طول شب بهبود می بخشد ، حاوی آهن ، کلسیم و منیزیم است که در مبارزه با عفونت ها بسیار مفید است.

سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی یکی از انواع خورش هایی است که با تره فرنگی تهیه می شود و می توان آن را مانند انواع دیگر خورشت ها با گوشت یا مرغ تهیه کرد و بسیار خوشمزه است. طعم تره فرنگی بین پیاز و سیر است و می توانید انواع خورش و سوپ را با آن تهیه کنید. امروز در مجله دلتا ما به شما خورش تره با گوشت گاو و نعناع آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ خوشمزه

  • گوشت پخته 350 گرم
  • 2 عدد تره فرنگی
  • جعفری سرخ شده 150 گرم
  • نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
  • یک عدد پیاز
  • آب لیمو یا لیمو عمانی به مقدار لازم
  • یک قاشق غذاخوری بچسبانید
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، دارچین ، پودر کاری به میزان لازم

طرز تهیه آب تره با گوشت و نعناع

مرحله 1: جعفری و نعناع را آماده کنید

ابتدا جعفری را پوست بگیرید و مانند آب سبزیجات ریز خرد کنید ، سپس در روغن با حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا سرخ شود. در آخر ، نعناع خشک را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: تره فرنگی را آماده کنید

تره فرنگی را بشویید و به حلقه های 1 سانتی متری بریزید ، در کمی روغن تفت دهید و در آخر مخلوط جعفری و نعناع فوق را اضافه کنید و بقیه مراحل را بگذارید.

مرحله سوم: پیاز و گوشت را تفت دهید

پیاز را ریز خرد کرده و در تابه ای با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید تا سبک شود. گوشت را اضافه می کنیم ، ادویه ها را اضافه می کنیم ، گوشت را کمی تفت می دهیم ، سپس رب را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خام رب از بین برود ، سپس مخلوط جعفری و موسیر را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ، سپس کمی آب روی آن می ریزیم. عناصر.

مرحله چهارم: پختن سوپ تره فرنگی

سپس تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود ، پس از نیم ساعت در پایان پخت ، لیمو را از قبل نصف کرده و هسته لیمو را بیرون بیاورید ، آن را در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و کمی نمک به آن اضافه کنید. آی تی. دم کرده و بعد از پخت با پلو سرو کنید. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • همچنین می توانید از آب لیمو ، آب میوه یا خمیر لیمو استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از نعناع تازه استفاده کنید.
  • همچنین می توانید به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.
  • اگر خورش هایی در خانه دارید ، می توانید آنها را اضافه کنید.
  • می توانید گوشت را بردارید و لوبیا چیتی ، پنیر کردی یا توفو سرخ شده را اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، پلو هندی را بخوانید. غذاهای خوشمزه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا