آشپزی و تغذیه

خورشت به آلو | طرز تهیه خورشت به آلو | دستور پخت خورشت به آلو

این میوه یکی از قدیمی ترین میوه هایی است که در پاییز معطر به بازار می آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی ، غذاها و دسرهای متنوع و خوشمزه با استفاده از میوه تهیه می شود.

خورشت به آلو

خورشت به آلو یکی از انواع خورش مجلس ایران با عطر و بوی خاص و بسیار خوشایند برای وجود آن است. این سوپ یک خورش فصلی محسوب می شود زیرا فقط در پاییز در دسترس است. با مجله دلتا با من باش.

البته اگر از طرفداران این سوپ خوشمزه هستید ، می توانید میوه را فریز کرده و از خوردن آن در سایر فصول سال لذت ببرید. خواص زیادی دارد که می توانید در تهیه این سوپ از آن بهره مند شوید. از مهمترین خواص میوه می توان به کمک به سلامت دستگاه گوارش ، سم زدایی از کبد ، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد.

این سوپ معمولاً با خورشت هایی که شامل گوشت گوسفند و گوشت گاو است پخته می شود ، اما می توان آن را با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون نیز تهیه کرد. علاوه بر این ، می توانید این سوپ را بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی تهیه کنید.

عناصر

  • هلو 250 گرم خیس شده است
  • نارگیل 75 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • گوشت پخته 400 گرم
  • زعفران آسیاب شده و تخمیر شده 1 قاشق غذاخوری
  • 550 گرم خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل ، نمک ، زردچوبه و روغن به میزان لازم

چگونه آماده شود

1. آلو را به مدت یک ساعت خیس کنید.

2 لپه ها را خیس کرده و کنار بگذارید. در یک قابلمه ، پیازها را در روغن سرخ کرده و گوشت را اضافه کنید. لپه ها را آبکش کنید. با گوشت و پیاز تفت دهید ، زردچوبه و آب را اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و بگذارید گوشت بپزد.

3. رب گوجه فرنگی را جداگانه تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت آن را با آلو به سوپ اضافه کنید.

4. شکر ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه: مرغ واویشکا ، جیلانی را برای غذاهای خوشمزه و سریع بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا