آشپزی و تغذیه

خورشت بامیه بادمجان | طرز تهیه خورشت بامیه بادمجان | خورشت بامیه


آبگوشت بادمجان را می توان به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه کرد. این سوپ متعلق به جنوب کشور است اما امروزه در اکثر شهرهای ایران پخته می شود.

خورشت بادمجان

خورشت بادمجان این یکی از خوشمزه ترین خورشت ها است که قدمت آن به شهرهای جنوبی برمی گردد. اما این سوپ در سراسر ایران پخته می شود. بامیه سرشار از فیبر است و برای سلامت قلب و تقویت مغز بسیار مفید است. می توانید این سوپ خوشمزه را با مرغ و گوشت درست کنید. سعی کنید بامیه ها را در تابستان تهیه و فریز کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 300 گرم گوشت پخته در دست
  • 3 عدد بادمجان
  • 200 گرم بامیه
  • 1 عدد سیب زمینی شیرین
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • پیاز 1 عدد
  • زعفران به اندازه کافی غلیظ دم می شود
  • 1/3 فنجان آب لیمو
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول

پیازها را بشویید و خوب خرد کنید. کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازها را اضافه کنید. پیازها را سرخ کنید تا طلایی شود و رنگ آن روشن شود. سپس کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا پیازها رنگی شوند. گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و پیاز را اضافه کنید. مواد را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس فلفل و کمی زعفران را به گوشت اضافه کرده و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با گوشت تفت می دهیم تا خمیر خام به دست آید. سپس 3 فنجان آب جوش اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

فاز دوم

بامیه ها را خوب بشویید و خشک کنید. سر بامیه را به طور کامل بردارید تا مایع چسبناک از بین برود. سپس در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید و وقتی گوشت نیم پز شد به آن اضافه کنید.

سطح سوم

بادمجان را بشویید ، برش دهید و در مخلوط آب و نمک بگذارید تا تلخی آن برطرف شود. سپس آبکشی کنید ، خشک کنید ، مقداری روغن داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید.

آخرین مرحله

بادمجان سرخ شده را روی آب بامیه بگذارید. گوجه فرنگی خرد شده را روی آن بگذارید و بگذارید سوپ یک ساعت دیگر بجوشد. سپس در پایان نمک سفره را اندازه کرده و زعفران را با آب لیمو به سوپ اضافه کرده و با برنج سرو کنید.

نکات اصلی در تهیه آبگوشت بادمجان

  • همچنین می توانید از آب میوه به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  • همیشه هنگام خاموش کردن غذا چاشنی ها را در پایان پخت اضافه کنید تا رنگ غذا کم رنگ نشود.
  • به دلخواه می توانید دو حبه سیر به مواد اضافه کنید.
  • در پایان پخت ، مقداری پیاز داغ روی غذا بریزید.
  • با این غذا می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: آلبالو پلو غذاهای خوشمزه و مجلس ایران را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا