آشپزی و تغذیه

خورشت انبه با مرغ | طرز تهیه خورشت انبه با مرغ | دستور خورشت انبه با مرغ تند


آبگوشت انبه یکی از خوشمزه ترین خورش هایی است که می توانید در تابستان تهیه کنید. این سوپ از مرغ تهیه می شود و طعم متفاوتی دارد و می توان گفت شبیه مرغ است.

آبگوشت انبه مرغ

آبگوشت انبه مرغ باید تیز باشد. اگرچه انبه استفاده شده در آن به هیچ وجه شیرین نیست ، اما مهمترین نکته در تهیه این غذا استفاده از ادویه جات معطر زیاد است که باید در آن گنجانده شود. در تهیه این سوپ از انبه استفاده شده است که طعم بسیار خوبی دارد و می تواند طعم جذابی را با پلو و سالاد ایجاد کند. امروز در مجله دلتا ما آب انبه با مرغ داغ و ادویه جات زیاد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت انبه

  • 3 عدد انبه
  • 3 عدد پیاز
  • مرغ 600 گرم
  • 2 فنجان شیر نارگیل
  • پودر پیاز 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری 5 قاشق غذاخوری
  • زیره قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت انبه تند و خوشمزه

مرحله اول: انبه را آماده کنید

ابتدا انبه را از وسط نصف کرده و تفاله را بیرون آورده ، پوست گرفته و خرد می کنیم ، سپس آن را در مخلوط کن یا غذاساز می ریزیم و با کمی شیر نارگیل می گذاریم تا پوره و یکدست شود ، سپس آن را کنار می گذاریم.

مرحله 2: پیازها را تفت دهید

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید ، کمی روغن به تابه اضافه کنید ، پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر کاری ، دانه زیره ، دانه گشنیز و سایر ادویه ها را اضافه کنید ، پیاز را با ادویه جات خوب سرخ کنید.

مرحله سوم: مرغ را اضافه کنید

وقتی عطر ادویه جات بلند می شود ، سینه های مرغی را که قبلاً بدون استخوان درست کرده اید و به مکعب خرد کرده اید اضافه می کنیم ، با ادویه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی سرخ می شود.

مرحله 4: آب انبه را بپزید

حالا مخلوط انبه ، مرحله اول مواد را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ، سپس بقیه شیر نارگیل را اضافه کرده و می گذاریم بجوشد ، سپس در قابلمه را می بندیم و به مدت یک ساعت می گذاریم تا آبگوشت پخته شود و غلیظ می شود سپس در نهایت آن را مطابق سلیقه خود بچشید و آن را با برنج سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه آبگوشت انبه با مرغ

  • این سوپ به هیچ وجه آبکی نیست و باید کاملاً غلیظ و حاوی آن باشد ، درست مانند فوزنگان.
  • افزودن ادویه جات یکی از مهمترین نکات این سوپ است که به هیچ وجه نباید جایگزین شود.
  • می توانید از ران مرغ یا هر قسمتی از مرغ استفاده کنید ، اما پخت آن بیشتر طول می کشد.
  • انبه باید رسیده باشد.
  • اگر طعم تندی دارید ، می توانید فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خورش های خوشمزه ، مقاله ما در مورد آبگوشت میسما گورا ، خورش ها و آب میوه های خوشمزه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا