آشپزی و تغذیه

خورشت اسفناج گردو دامغانی | طرز تهیه خورشت اسفناج گردو | خورشت اسفناج گردو

آب گردو با اسفناج یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود. این سوپ خوشمزه به طور سنتی با گوشت بره تهیه می شود

خورش اسفناج دامجان

خورش اسفناج دامجان سوپ اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه است. یکی از خواص شگفت انگیز گردو این است که منبع غنی از چربی های سالم مانند امگا 3، پروتئین و فیبر است. همچنین گردو پایه اصلی آبگوشت فسنجان مجلسی است. از طرفی اسفناج سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و تاثیر زیادی در سلامت پوست و مو دارد. پیشنهاد می کنم این سوپ غنی را درست کنید و فرزندانتان را به خوردن این سوپ تشویق کنید. با مجله دلتا برای آموزش این سوپ خاص با ما همراه باشید.

عناصر

  • گوشت گوسفند 400 گرم
  • اسفناج 1 کیلو
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد پیاز
  • پیمانه آجیل 2/3
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه آبغوره گردو و اسفناج

طرز تهیه آبگوشت اسفناج

مرحله اول

ابتدا اسفناج را تمیز کرده و خوب بشویید و بگذارید خشک شود. سپس آن را به اندازه های متوسط ​​برش دهید و کنار بگذارید. پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کرده یا رنده کنید. کدو سبز را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگیرید. زعفران هم بخور گوشت را مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید. همچنین گردوها را خرد کنید تا کاملا له شوند.

فاز دوم

یک قابلمه متوسط ​​را روی شعله گاز قرار دهید. سپس مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. حالا پیازها را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ زردچوبه روشن شود.

سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا خمیر خانگی را اضافه کنید. ابتدا خمیر را سرخ کنید تا خمیر خامی به دست آید و رنگ آن روشن شود سپس با گوشت و پیاز مخلوط کنید. مقداری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید آب بجوشد.

سطح سوم

ابتدا چند عدد گردو را در ماهیتابه تفت دهید تا چرب شود. سپس گردو را به مواد گوشت پخته شده اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله اول اسفناج ها را در یک ماهیتابه متوسط ​​سرخ کنید تا روشن شود. سپس اسفناج را به سوپ اضافه کنید.

مرحله پنجم

در پایان پخت، زعفران را آغشته کرده، نمک، فلفل و دارچین را به آش اسفناج گردو اضافه کنید و طعم آش را به سلیقه خود تنظیم کنید. سپس اجازه دهید تا خورش دو ساعت بپزد و بماند. با پلو ساده یا پلو زعفرانی سرو می شود.

 خورش گردو و اسفناج

پروپوزال مطالعهطرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا