آشپزی و تغذیه

خورشت آلو اسفناج | طرز تهیه خورشت آلو اسفناج | خورشت آلو و اسفناج


خورشت اسفناج آلو یکی از انواع خورشت های ایرانی است که به خورش خانگی معروف است.

خورشت آلو اسفناج

خورش اسفناج به همراه آلو به دلیل اسفناجی که در آن استفاده می شود سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از سرطان ، سلامت پوست و مو و تقویت استخوان ها مفید است. از گوشت گاو یا گوشت بره برای پخت سوپ آلو اسفناج استفاده می شود. البته می توانید از گوشت بوقلمون نیز در این غذا استفاده کنید که همان است خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون این همان چیزی است که ما از قبل می دانیم. اگر غذاهای گیاهی و بدون گوشت دوست دارید ، می توانید آنها را بدون گوشت بپزید. با مجله دلتا مجلة و طرز تهیه خورشت اسفناج با آلو با ما.

عناصر

  • گوشت گوسفند 300 گرم
  • اسفناج تازه 700 گرم
  • تره فرنگی 300 گرم
  • آلو خورشتی 200 گرم 200
  • 2 عدد پیاز
  • یک حبه سیر
  • نمک و فلفل در صورت نیاز

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

مرحله اول

گوشت را به قطعات درشت خرد کرده ، نصف پیاز بریزید ، سیر و چند فنجان آب به قابلمه اضافه کنید و روی آتش بگذارید تا پخته شود. هنگام پخت گوشت نمک اضافه نکنید زیرا پختن مدت زمان بیشتری طول می کشد.

مرحله دوم

روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی آتش قرار دهید. باقیمانده پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج خرد شده و موسیر را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

بعد از نیم پز شدن گوشت ، پیاز و سیر را از قابلمه خارج کنید. مخلوط اسفناج بو داده ، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزد. در آخرین دقایق پخت و پز آلو خشک کنید. بعد از استقرار ، آبگوشت اسفناج را به همراه برنج و غذاهای جانبی مورد علاقه خود سرو کنید. نوش جان.

یادداشت های مهم

  • قبل از افزودن آلو به سوپ ، نیم ساعت آلو را در آب خیس کنید.
  • اگر دوست دارید مقداری آب لیمو یا آب پرتقال به مزه ترش اضافه کنید.
  • می توانید پیازها را با یک قاشق رب گوجه فرنگی سرخ کنید تا خوش رنگ شوند.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید ته ماهی ، غذای خوشمزه بوشهری خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

منبعایران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا