آشپزی و تغذیه

خوراک مرغ عسلی | طرز تهیه خوراک مرغ عسلی | مرغ عسلی

خواص عسل بر کسی پوشیده نیست. اگر می خواهید یک خورش خوشمزه، اصل و خوشمزه درست کنید، پیشنهاد می کنیم مرغ عسلی را امتحان کنید.

غذای مرغ با عسل

جدا از شیرینی پلو و فنگان، شیرینی ها جایگاه چندانی در سفره ما ندارند، اما وقتی بسیاری از این غذاهای نامتعارف بر سر سفره مهمانی می گذارند، با طعم خاص خود توجه همه را به خود جلب می کنند. در این مقاله طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای شیرین را به شما آموزش می دهیم. غذای مرغ با عسل این یک مرغ سرخ شده خوشمزه است که با سس متفاوت و ساده طعم می گیرد. مطمئن باشید مانند دوستداران قدیمی غذاهای شیرین، از چشیدن مرغ عسلی پشیمان نخواهید شد. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • ران، پوست و استخوان مرغ: 4 تا 6 عدد
  • نمک دریا: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز تند خلال شده: 1
  • سبزیجات شسته شده و خرد شده: در صورت نیاز
  • عسل: دو قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک مرغ با عسل

مرحله اول

ابتدا تکه های مرغ را بشویید و دو طرف آن را با یک پارچه تمیز به خوبی خشک کنید. سپس به اندازه کافی نمک و فلفل دو طرف مرغ را اضافه کرده و در ماهیتابه مناسبی با روغن زیتون قرار دهید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید تا مرغ سرخ شود. هنگام سرخ کردن مرغ ، آن را تکان ندهید و آن را زیر و رو نکنید.

فاز دوم

یک طرف مرغ مرغوب حدود 20 دقیقه طول می کشد تا سرخ و قهوه ای شود. بعد از اینکه به اندازه کافی سرخ شد ، مرغ را برگردانید و تابه را دوباره ببندید. علت بسته شدن این است که مرغ آب کمتری می ریزد و زمان سرخ شدن بیشتر است. در این صورت مرغ بدون نیاز به افزودن آب به اندازه کافی پخته می شود و پس از سرخ شدن پوست آن خشک و ترد می شود.

سطح سوم

در حالی که فلفل ها در حال تفت هستند، سبزیجات مورد علاقه خود مانند کاهو، کلم بروکلی و «و» را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی ران مرغ سرخ شد آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و فلفل قرمز خرد شده را در همان روغن باقی مانده تفت دهید. وقتی فلفل ها پختند ، حرارت را خاموش کرده و عسل را داخل تابه بریزید تا در دمای تابه ذوب شود و بافت بازتری پیدا کند. عسل را با فلفل و سرکه سیب مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این سس را روی سبزیجاتی که آماده کردید بریزید و مرغ را به بقیه سس آغشته کنید.

مرحله پنجم

مرغ را در ظرف سرو آغشته به سس عسل کرده و سالاد را روی سس عسل قرار دهید.

پروپوزال مطالعهماکارونی با سس قارچ. غذاهای محبوب ایتالیایی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا