آشپزی و تغذیه

خوراک قارچ و بادمجان | طرز تهیه خوراک قارچ و بادمجان | خوراک قارچ

بادمجان با قارچ یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. همیشه لازم نیست که مواد غذایی برای خوشمزه بودن گران باشند و گاهی اوقات می توان با استفاده از کمترین و ارزان ترین مواد غذایی خوشمزه ترین غذا را تهیه کرد.

خوراک قارچ و بادمجان

خوراک قارچ و بادمجان یکی از غذاهای بسیار سبک و خوش طعم برای افرادی است که رژیم دارند و برای ورزشکاران نیز مناسب است. این غذا بسیار راحت و آسان تهیه می شود، برای تهیه این غذا به زمان زیادی نیاز ندارید و می توانید به صورت دلخواه سبزیجات مورد علاقه خود را در کنار این غذای قرمز خوشمزه همراه با برنج یا نان برای یک غذای کامل سرو کنید.

خوراک قارچ فواید بسیار خوبی دارد زیرا حاوی قارچ است. مانند تنظیم سطح کلسترول، رفع کم خونی، مبارزه با دیابت، کمک به سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی بدن و … مجله دلتا برای آموزش طرز تهیه قارچ و بادمجان با ما همراه باشید.

عناصر

  • 400 گرم قارچ
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد فلفل رنگی
  • 1 عدد پیاز
  • 1 عدد سیب زمینی شیرین
  • رب گوجه فرنگی 10 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 1.5 قاشق غذاخوری
  • 2 حبه سیر
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه قارچ و بادمجان

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به دلخواه برش می دهیم و به مدت 20 دقیقه در محلول آب و نمک خیس می کنیم تا تلخی آن گرفته شود. قارچ ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس قطع کنید.

فاز دوم

بادمجان ها را در ماهیتابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید قبل از سرخ کردن بادمجان مقداری ماست بریزید تا روغن کمتری جذب شود.

طرز تهیه قارچ و بادمجان

سطح سوم

پیازها را پوست گرفته، نگینی خرد کرده و با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس سیر را له کرده و با پیاز تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

مرحله چهارم

کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود. سپس قارچ ها را با آبلیمو اضافه کنید (آب لیمو از سیاه شدن قارچ جلوگیری می کند)، مواد را تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

مرحله پنجم

در آخر بادمجان ها را داخل ماهیتابه می ریزیم و خمیر را اضافه می کنیم و تمام ادویه ها را با نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و غذای فوری ما آماده است.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کیک مرغ مجلسی.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا