آشپزی و تغذیه

خاگینه قاشقی | طرز تهیه خاگینه قاشقی | دستور خاگینه قاشقی

نان خیلی سریع آماده می شود و می تواند انتخاب خوبی برای شام یا صبحانه باشد. شما می توانید این غذای مقوی را برای فرزندان خود تهیه کنید.

khagina qashqi

khagina qashqi یکی از راه های تهیه دوغاب در منزل است. کاجینا یک دسر سنتی ایرانی است که بیشتر در آذربایجان و تبریز تهیه می شود. این دسر خوشمزه بسیار مغذی است و در طولانی مدت احساس سیری می کند. امروز در مجله دلتا طرز تهیه یک قاشق شیرینی پفکی را با ما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد آماده سازی قاشق

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ماست 2.5 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق غذاخوری
  • قاشق غذاخوری زعفران غلیظ شده
  • نوک قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای تهیه قاشق شربت

  • یک پیمانه شکر
  • 1/2 فنجان آب
  • قاشق گل رز
  • قاشق غذاخوری زعفران

طرز تهیه خمیر پفک با شیر

مرحله 1: تخم مرغ ها را وارونه کنید

تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید ، با وانیل و همزن دستی بزنید تا توده ها خارج شوند ، سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 2: آب اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید ، سپس زعفران را به مواد تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله سوم: خمیر را سرخ کنید

روغن را در ماهیتابه کوچکی بریزید تا گرم شود و سپس آن را با قاشق از ماهیتابه بردارید و داخل تابه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم سرخ شود و طلایی شود ، سپس آن را روی دستمال چرب شده بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود ، به همین ترتیب ، همه مواد را سرخ کنید.

مرحله 4: نوشیدنی را آماده کنید

آب و شکر را با هم در قابلمه ای بریزید و بدون هم زدن روی آتش بگذارید تا ذرات قند حل شود ، سپس وقتی کمی غلیظ شد گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

مرحله 5: شربت را به قاشق اضافه کنید

ملات سرد شده را در آب گرم قرار دهید و بعد از چند دقیقه آن را روی توری سیمی یا صافی بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود ، سپس با پودر نارگیل یا پسته تزئین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه قاشق ملات ساده

  • شعله باید کم باشد ، در غیر این صورت به زودی طلایی می شود و در وسط مواد اولیه باقی می ماند.
  • حتماً آب اضافی اضافه کنید تا خمیر به هم نچسبد.
  • می توانید این خمیر را تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.
  • ماست باید خالص و غلیظ باشد.
  • این ماده حدود 25 قطعه ملات به شما می دهد.
  • مواد ملات را از نزدیک به قابلمه در کاسه بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، مقاله این رول های دارچینی ساده و سرزنده را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا