آشپزی و تغذیه

خاگینه قاشقی ساده | طرز تهیه خاگینه قاشقی | دستور پخت خاگینه قاشقی ساده

قاشق ماست بسیار ساده ، خوشمزه ، آسان ، ترد و سبک است. همانطور که از نامش پیداست ، ماده اصلی این خمیر ماست است و آن را در قاشق با روغن سرخ کرده و در شهد سرد قرار می دهند.

قاشق ساده

قاشق ساده یکی از راه های تهیه دوغاب در منزل است. کاجینه یک دسر سنتی ایرانی است طرفداران زیادی دارد و بیشتر در آذربایجان و تبریز تولید می شود. این دسر خوشمزه بسیار مغذی است و در طولانی مدت احساس سیری می دهد. نان خیلی سریع آماده می شود و می تواند انتخاب خوبی برای شام یا صبحانه باشد. شما می توانید این غذای مقوی را برای فرزندان خود تهیه کنید. در این بخش از مجله دلتا با ما بمان

مواد لازم برای تهیه یک قاشق ملات مگلسی

  • تخم مرغ: دو عدد
  • ماست: 2.5 اونس
  • آرد: سه اونس
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه قاشق شربت

  • شکر: یک پیمانه
  • آب: نصف فنجان
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران: 1 اونس

طرز تهیه خمیر پفک با ماست

مرحله 1: تخم مرغ ها را وارونه کنید

تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و با وانیل و همزن دستی بزنید تا لخته ها از بین بروند. سپس ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 2: آب اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس زعفران را به مواد تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله سوم: خمیر را سرخ کنید

روغن را در یک ماهیتابه کوچک بریزید تا داغ شود. سپس با قاشق خمیر را بلند می کنیم و داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا روی حرارت ملایم سرخ شود تا رنگش طلایی شود. سپس آن را روی دستمال بگذارید تا چربی اضافی آن خارج شود. همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.

مرحله 4: نوشیدنی را آماده کنید

آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و بدون هم زدن بجوشانید تا ذرات شکر حل شوند. سپس وقتی کمی غلیظ شد گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

مرحله 5: نوشیدنی را اضافه کنید

ملات سرد شده را در آب گرم قرار دهید و بعد از چند دقیقه آن را روی یک توری سیمی قرار دهید یا آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس روی آن را با پودر نارگیل یا پسته تزئین کنید.

نکات کلیدی در تهیه قاشق ملات ساده

  • شعله باید کم باشد ، در غیر این صورت به زودی طلایی می شود و در وسط مواد اولیه باقی می ماند.
  • حتماً آب اضافی اضافه کنید تا خمیر به هم نچسبد.
  • ماست باید خالص و غلیظ باشد.
  • این ماده حدود 25 قطعه ملات به شما می دهد.

پیشنهاد مطالعهسلول نان ، یک عصر خوشمزه و ساده.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا