آشپزی و تغذیه

حلوا نثار | طرز تهیه حلوا نثار | حلوا نثار زعفرانی | حلوا نثار ارومیه


حلوا یک دسر یا شیرینی واقعی ایرانی است که بیشتر در مراسم مذهبی استفاده می شود. حلوا در شهرهای مختلف ایران به روش های مختلف پخته می شود.

شیرینی نزار

حلوا حلوا یک شیرینی معروف ایرانی است و انواع مختلفی دارد و بسته به نوع آن ، گاهی می توان از آن به عنوان دسر ، گاهی به عنوان دسر یا در مواردی در پخت غذا یا دسر دیگری استفاده کرد. حلوا طبیعت گرم دارد ، دارای خاصیت افزایش انرژی و رفع خستگی است. امروز در مجله دلتا تهیه شده است شیرینی نزار در ارومیه به شما زعفران آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

عناصر

  • 2 فنجان آرد سفید
  • 2 پیمانه آرد برنج
  • زعفران غلیظ 2 قاشق غذاخوری
  • یک پیمانه کره یا روغن جامد
  • 4 قاشق غذاخوری گلاب 4 قاشق غذاخوری
  • پودر قند به مقدار لازم
  • پودر نارگیل یا پسته برای تزئین

نحوه تهیه

مرحله 1: تفت دادن آرد

ابتدا آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و آنها را مدام مخلوط کنید ، آرد را حدود 30 دقیقه بگذارید تا کاملاً نرم شود ، اما رنگ آن تغییر نمی کند. در پایان کار ، بوی دلپذیری از آرد که در حال پخت است بلند می شود.

مرحله 2: روغن را اضافه کنید

در این مرحله ، روغن را به آرد اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید ، سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: پودر قند ، زعفران و گلاب را اضافه کنید

پودر قند ، زعفران و رزماری را با مخلوط آرد و روغن مخلوط کنید ، کمی با قاشق مخلوط کنید و وقتی حرارت کم شد ، با دست ورز دهید تا به قوام دلخواه برسید. حالا حلوا را به صورت استوانه های ضخیم برش می دهیم ، با قاشق به فاصله دو سانتی متر از حلوا خارج می کنیم ، روی بشقاب سرو می گذاریم و با پودر نارگیل با پسته تزئین می کنیم. حلوا آماده است. نوش جان!

نکات و تصاویر

  • همچنین می توانید از روغن یا کره محلی استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید از پودر هل در این حلوا استفاده کنید.
  • حلوای ساده را می توان به عنوان یک میان وعده مقوی تهیه کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع حلوای خوشمزه ، دستور تهیه حلوای اصیل تبریزی را با همه نکات مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا