آشپزی و تغذیه

حلوا انگشت پیچ | طرز تهیه حلوا انگشت پیچ بوشهری | حلوا انگشت پیچ خوشمزه

فینگر فینگر یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که برای بوشهر بسیار خوشمزه و اصیل است و طعم خاصی دارد.

شیرینی ناخن انگشت

شیرینی ناخن انگشت این میان وعده جذاب است اما گفته می شود این حلوا آنقدر خوشمزه است که حتی در مراسم عروسی نیز آورده می شود و طعم فوق العاده ای دارد. این حلوا باید در یک کاسه یا کاسه سرو شود ، زیرا مانند حلوا دیگر سفت و نرم نیست ، عطر و طعم گل رز و کمی هل در این حلوا فوق العاده است. منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا

  • 3/4 پیمانه آرد خمیر سفید
  • آرد گندم 1/4 پیمانه
  • یک پیمانه شکر
  • 1/2 فنجان آب جوش
  • رز مقیاس 1/2
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه بوشهری با پیچاندن انگشت حلوا

مرحله 1: آب و شکر را آماده کنید

ابتدا باید آب و شکر را آماده کنید. برای انجام این کار ، شکر را در یک کاسه بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید تا شکر راحتتر حل شود ، سپس هم بزنید تا دانه های شکر کمی حل شود ، سپس گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2: تفت دادن آرد و روغن

آرد را در قابلمه الک کرده و بریزید و سپس کمی روغن به آن اضافه کنید تا مخلوط شبیه آرد شود زیرا نوع آرد متفاوت است ، بنابراین آرد را بریزید تا آرد شل شود و خیلی چسبناک نباشد ، سپس آن را روی آتش بگذارید. به

مرحله سوم: حلوا را سرخ کنید

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. شما باید آرد و روغن را سرخ کنید تا کم کم رنگ آن تغییر کند. مراقب باشید ، باید حلوا را در یک جهت بچرخانید. این مرحله کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد ، هرچه بیشتر شیرینی را سرخ کنید ، رنگ شیرینی تیره تر می شود و اگر می خواهید طلایی شود ، کمتر سرخ کنید.

مرحله چهارم: حلوا مارپیچی را آماده کنید

حالا کمی از گاز فاصله بگیرید و به آرامی مخلوط آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به تدریج در حلوا حل شود ، آن را بردارید و در ظرف بریزید و به مزه تزئین کنید. این نیز حلوا برای پیچ انگشت شما در Bushire است. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • در گذشته فقط از آرد گندم استفاده می شد اما امروزه به دلیل کیفیت پایین آرد گندم از مخلوط دو آرد تهیه می شود.
  • در صورت تمایل می توانید هل و زعفران را به آب و شکر اضافه کنید.
  • حلوا هرچه سردتر باشد ، سفت تر است.
  • حرارت زیاد باعث تبخیر آب حلوا و خشک شدن حلوا می شود.
  • پخت زیاد حلوا پس از افزودن شکر نیز باعث خشک شدن حلوا می شود.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، حلوا جیلانی خوشمزه و محلی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا