آشپزی و تغذیه

جگر کبابی | طرز تهیه جگر کبابی | جگر کبابی بر روی گاز | جگر کبابی در فر

این غذا به دفع سموم از بدن کمک کرده و همچنین به جوان سازی سیستم ایمنی و هضم بدن کمک می کند. با خوردن کبد ، انواع ویتامین ها به بدن می رسد و از همه مهمتر ، یکی از مهمترین و مهمترین مواد غذایی برای از بین بردن کم خونی است.

طرز تهیه کبد

جگر کبابی یکی از غذاهای مورد علاقه ما در ایران است و غذایی بسیار خوشمزه و سالم است. این غذا از جگر گوسفند تهیه می شود و می توان آن را روی زغال چوب ، گاز و حتی داخل فر تهیه کرد. شما می توانید تنوعی ایجاد کنید تغذیه کبد آن را نیز تنظیم کنید. هنگام خرید جگر ، به نکاتی برای تهیه کبد تازه و سالم توجه کنید. رنگ آن مایل به قرمز است ، بوی نامطبوع ، خاصیت ارتجاعی ، کیست و انگلی ندارد. امروز در مجله دلتا مجلة ما به شما طرز تهیه جگر کبابی را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جگر برشته شده

  • جگر بره 500 گرم
  • یک پیاز
  • قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز در صورت نیاز

طرز تهیه جگر کبابی

مرحله اول

برای شروع ، جگر را خوب بشویید و با چاقو لایه نازکی روی جگر برش دهید ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش دهید. کبد نباید خیلی بزرگ باشد زیرا مغز مغز پخته نشده است و نباید خیلی کوچک باشد زیرا به سرعت می سوزد. سپس آن را در آبکش قرار دهید تا از شر آب اضافی آن خلاص شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. پیازها را در یک کاسه بریزید ، جگر ، آب لیمو ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید. ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کبد مزه دار شود.

سطح سوم

سپس جگر را از پیاز و سیخ جدا کنید. ذغال ها را خوب گرم کنید و سیخ ها را روی مداوم هم بزنید ، تا جگر خوب پخته و برشته شود. بسته به ذائقه خود می توانید به سرعت آب ذغال را بردارید یا اجازه دهید لوبیا کاملا بپزد.

مرحله چهارم

اگر می خواهید این غذا را روی گاز بپزید ، بهتر است جگر را روی سیخ های کوچک چوبی یا فلزی بزنید ، ظرف را کمی چرب کنید و بگذارید تا ظرف داغ شود. سپس سیخ های جگر را درون تابه بریزید و بگذارید یک طرف آن کاملا سرخ شود. سپس طرف دیگر را سرخ کنید.

برای تهیه جگر در فر ، ابتدا باید فر را روشن کرده و یک کوره مخصوص روی سینی فر قرار دهید. سپس سیخ های جگر را روی کوره قرار دهید. سپس فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و هر 10 دقیقه سیخ ها را می چرخانیم تا جگر پخته و برشته شود. در انتها با نان ، پیاز و ریحان سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید دستور غذا برای تغذیه گوشت و سیب زمینی خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا