آشپزی و تغذیه

جوجه کباب هندی | طرز تهیه جوجه کباب هندی | دستور پخت جوجه کباب هندی


کباب مرغ هندی راهی برای چاشنی مرغ است که پر از ادویه است و طعمی تند دارد که می تواند گزینه ای عالی برای طعم دادن به کباب مرغ و انواع آشپزی باشد.

تفت مرغ

مرغ کبابی هندی دجاج همانطور که از نام آن پیداست برای هند در نظر گرفته شده است و به دلیل استفاده از ادویه های معطر و معطر در ایران نیز تولید می شود. چشیدن مرغ در روزهای تعطیل و مسافرت همیشه یک نگرانی مهم است و همه دوست دارند از روش های مختلفی برای تهیه مرغ سوخاری استفاده کنند. اگر به آشپزخانه هندی و اگر عاشق کباب مرغ هستید ، نباید این غذا را از دست بدهید. امروز در مجله دلتا ما به شما طرز تهیه کباب مرغ هندی را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد کباب مرغ هندی

  • مرغ چرخ کرده 2 کیلوگرم
  • 4 حبه سیر
  • نصف فنجان جعفری
  • ¼ فنجان سرکه سفید
  • دانه های گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 4 قاشق غذاخوری زعفران
  • 1/3 سس مایونز
  • فلفل قرمز
  • نمک در صورت لزوم

طرز تهیه کباب مرغ هندی

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری ، ابتدا باید مرغ را خرد کنید. می توانید از بال ، شانه و سینه بدون استخوان استفاده کنید و یا می توانید مرغ را خودتان در خانه و به دلخواه خود ببرید. اطمینان حاصل کنید که برش ها نه خیلی بزرگ هستند و نه خیلی کوچک برای پخت یکنواخت. کدو را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید و کدو را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید. دانه های گشنیز و زیره را خرد کنید. فلفل دلمه ای را برش دهید. جعفری را پس از شستن ریز خرد کنید.

مرحله دوم

حالا مرغ چرخ کرده را در ظرف ریخته و سیر ، زعفران ، پاپریکا ، سس مایونز ، فلفل قرمز ، دانه های گشنیز ، زیره ، جعفری و سرکه سفید را اضافه می کنیم. مواد را خوب هم بزنید تا مرغ کاملاً جذب مواد شود. سپس کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید. بهتر است مواد را یک شب در یخچال نگه دارید تا طعم خوبی داشته باشد.

سطح سوم

ما ذغال را می آوریم ، مرغ را از مواد جدا می کنیم ، روی سیخ می گذاریم و روی زغال را یکدست می گذاریم تا طلایی شود و سرخ شود. مرغ پخته شده را با گربه مورد نظر سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی تهیه کباب مرغ هندی

  • به دلخواه می توانید از کمی زنجبیل تازه یا خشک در مواد استفاده کنید.
  • مقدار فلفل قرمز اضافه شده به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.
  • اگر سس مایونز ندارید ، از ماست یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید ماهی خوشمزه هندی در راه آشپز خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا