آشپزی و تغذیه

جوجه کباب هاوایی | طرز تهیه جوجه کباب هاوایی | جوجه کباب هاوایی ملس

کباب مرغ هاوایی یکی از خوشمزه ترین کباب های جهان است که با طعم های مختلف تهیه می شود.

مرغ کبابی هاوایی

یکی از خوشمزه ترین غذاها مرغ کبابی است که انواع مختلفی دارد. یکی از انواع آن مرغ کبابی هاوایی او هست. این غذا طعم شور و شیرینی خاصی دارد که همیشه به خاطر خواهید داشت. کباب های خوشمزه با آناناس کبابی ، پلو و کمی جعفری بسیار خوشمزه خواهند بود. طبیعت این غذا گرم است و اگر طرفدار این طعم با مرغ هستید ، این دستور را دنبال کنید. با ما در مجله دلتا همراه باشید.

عناصر

سینه مرغ: 400 گرم
سس کچاپ: 3/4 فنجان
سس سویا: نصف فنجان
سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: 1 اونس
فلفل قرمز: 3/4 اونس چای
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
شکر: نصف فنجان
پیاز قرمز: یک عدد
سیر: چهار حبه
زنجبیل رنده شده: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب هاوایی با سس مخصوص

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

برای تهیه کباب مرغ هاوایی می توانید از ترکیبی از سینه و ران خرد شده یا فقط سینه های بدون استخوان استفاده کنید. خیلی خوشمزه. سپس مرغ را به قطعات متوسط ​​برش دهید. نباید خیلی کوچک یا بزرگ باشد. سپس آن را بشویید و بگذارید خشک شود.

مرحله 2: پیاز و سیر را تفت دهید

در مرحله بعد باید سس مخصوص هاوایی خود را آماده کنیم. برای این کار ، یک پیاز کوچک را انتخاب می کنیم ، پوست آن را می گیریم و در تابه ای با کمی روغن زیتون تفت می دهیم تا نرم شود. سپس سیر را پوست گرفته و رنده کنید یا له کنید و داخل پیازها بریزید. بیش از حد نپزید ، فقط به اندازه ای که بوی سیر را از بین ببرد.

مرحله سوم: سس هاوایی را آماده کنید

حالا سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، کنجد رنده شده ، روغن زنجبیل ، شکر ، فلفل قرمز و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا مزه دار شود. درجه حرارت باید بسیار پایین باشد. سپس از روی آتش بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله 4: مرغ هاوایی را بپزید

سس خنک شده را روی مرغ چرخ کرده بریزید و خوب هم بزنید تا همه مرغ ها خوش طعم شوند. سپس روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. سپس سیخ و گریل را روی ذغال بگذارید یا به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سس باقی مانده را در حین پخت بکوبید. در پایان با آناناس کبابی و یک غذای دلخواه سرو کنید.

نکات اصلی تهیه کباب مرغ هاوایی

  • اگر زنجبیل تازه ندارید ، می توانید از کمی پودر زنجبیل استفاده کنید.
  • پوست مرغ را جدا نکنید زیرا این کار باعث می شود مرغ آبدارتر شود.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه کتلت اسفناج ، ساده ، سریع و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا