آشپزی و تغذیه

جوجه کباب تنوری | طرز تهیه جوجه کباب تنوری | جوجه کباب ایرانی


کباب مرغ کبابی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که مجلسی تهیه می شود که با طعم های مختلف تهیه می شود. این غذا بسیار ساده و مقوی است.

مرغ کبابی

مرغ کبابی یکی از روش های پخت مرغ این است که می توانید مرغ را در ماهیتابه یا فر کباب کنید و تست کنید و یا حتی می توانید این کباب خوشمزه را برای تعطیلات و مسافرت تهیه کنید و برای کباب شدن روی زغال بگذارید. برای تهیه این مرغ سوخاری می توانید یک مرغ را به صورت مرغ برش دهید یا بهتر است بگوییم سینه های مرغ بدون استخوان را مکعبی کنید و روی سیخ چوبی بگذارید و کباب کنید. مرغ کبابی با سبزیجات طعم بسیار خوبی دارد. می توانید از مرغ طعم دار در فروشگاه ها استفاده کنید یا آن را با سبزیجات در خانه کباب کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 2 عدد سینه مرغ
  • روغن زیتون 30 قاشق غذاخوری
  • کنسانتره زعفران دم کرده ۲۵ قاشق غذاخوری
  • آب پیاز 1 عدد
  • 2 قاشق غذاخوری لیمو
  • رب انار 25 قاشق غذاخوری
  • گردوی آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد بادمجان
  • کدو تنبل 2 عدد
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه تنوری، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ کبابی

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را برش می دهیم و مکعبی می کنیم. سپس بشویید. حالا در ظرفی زعفران، کمی روغن زیتون، آبلیمو، آب پیاز، مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم، نمک، فلفل سیاه و ادویه تند را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مزه دار شود.

فاز دوم

رب انار، پودر گردو، کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به قسمت دیگر اضافه کنید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید، در ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

سطح سوم

سپس کدوها را با پوست به صورت حلقه ای برش دهید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید پیاز را 4 ورقه کنید و فلفل دلمه ای را خرد کنید.

مرحله چهارم

سپس سیخ های چوبی را که قبلا در آب خیس کرده اید از آب جدا کنید. حالا یک حلقه بادمجان یک عدد مرغ زعفرانی بعد کدو و دوباره مرغ و بعد پیاز و مرغ و بعد فلفل دلمه ای و در آخر سیخ یک عدد بادمجان. مرغ ترش را به همین ترتیب به سیخ بکشید. حالا سیخ ها را در سینی فر می گذاریم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا نرم شوند یا می توانید در ماهیتابه سرخ کنید. سپس با برنج زعفرانی سرو کنید.

می توانید انواع مرغ را بچشید و با این سبزیجات کباب کنید.

یادداشت مهم

  • این غذا را در سولاردم نیز می توانید با قرار دادن روی سه پایه کوتاه، فشار دادن دکمه همرفت و انتخاب دمای 160 و اجازه پخت آن تهیه کنید.
  • کدو و بادمجان را به دلخواه می توانید پوست بگیرید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه آب مرغ ترش به روش شمالی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا