آشپزی و تغذیه

توپک پاستا | طرز تهیه توپک پاستا | طرز تهیه انواع فینگرفود | توپک پاستا پنیری

گلوله ها یک لایه از مواد میانی است که با آرد سوخاری و تخم مرغ سرخ شده در روغن داغ ، آماده برای سرو پوشانده شده است.

وعده

توپ رشته ای این یکی از غذاهای فست فود است که در سراسر دنیا محبوب بوده و تهیه آن آسان است. با کمی صبر می توانید این گلوله های ماکارونی را تهیه و سرخ کنید. مهمترین چیز این است که چیزی را از دست ندهید وعده یعنی حتما آن را یخ زده و سپس سرخ کنید تا از هم نپاشد. امروز در مجله دلتا مجلة ما به شما توپ های ماکارونی و پنیر سرخ شده را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه توپ ماکارونی

  • پاستا 250 گرم
  • نصف فنجان آرد و یک قاشق غذاخوری
  • یک فنجان شیر و 2 قاشق غذاخوری
  • 2 عدد تخم مرغ
  • کره قاشق غذاخوری
  • دو و نیم فنجان پنیر چدار
  • بیکینگ پودر به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر در صورت نیاز

طرز تهیه توپ ماکارونی و پنیر سرخ شده

مرحله اول

ابتدا مقداری آب در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. داخل قابلمه کمی نمک و روغن ریخته و پس از جوش آمدن ، ماکارونی را در آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

یک قاشق غذاخوری آرد را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید تا آب شود ، کره و آرد را خوب تفت دهید. سپس به تدریج کمی شیر به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شوند. سپس نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پنیر چدار را اضافه کنید.

سطح سوم

سپس مواد را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. سپس ماکارونی شسته شده را اضافه کرده و هم بزنید تا سس ماکارونی را جذب کرده و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت برداشته ، آنها را در یک کاسه بریزید و آنها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

بقیه آرد را به همراه نمک و فلفل سیاه درون ظرفی بریزید و کنار بگذارید. آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید ، 2 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا لخته شود. سپس مواد ماکارونی را از یخچال خارج کرده و اندازه نارنگی را از مواد خارج کنید.

گلوله های ماکارونی را در یک کاسه آرد و سپس تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و گلوله های بدست آمده را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. حالا روغن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود. گلوله ها را از فریزر خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه توپ ماکارونی

  • در آخر بهتر است پس از سرخ شدن گلوله ها را روی دستمال ضد چربی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • همچنین می توانید مقداری گوشت گاو چرخ کرده به مواد ماکارونی خود اضافه کنید.
  • همچنین می توانید از مخلوط پنیر چدار و پنیر پیتزا استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید شارلوت زیتون ، یک غذای انگشتی دلربا با زیتون خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا