آشپزی و تغذیه

ته چین گوشت گرمساری | طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری | ته چین گوشت

طحسین گرمساری یکی از معروف ترین غذاهای استان سمنان و البته یکی از معروف ترین غذاهای محرم به ویژه در گرمسار است.

ته گوشت گرمسیری

تهشین و چیلو به عنوان یک غذای لذیذ پارلمانی در مناطق مرکزی کشور محسوب می شوند. از جمله تاهینی خوشمزه ته گوشت گرمسیری او هست. ما طرز تهیه گوشت ترارشین گرمساری را به شما آموزش می دهیم ، بنابراین می توانید به راحتی آن را تهیه کرده و از آن لذت ببرید. با مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای 12 نفر

  • برنج: 10 فنجان
  • گوشت تازه گوسفند: 1 کیلوگرم (سر یا ماهیچه)
  • پیاز بزرگ: 2 نگین ، خرد شده
  • کنسانتره تخمیر شده زعفران: در صورت نیاز
  • زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین برای تست کشمش: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: به میزان دلخواه
  • ادویه دارچین گرمسیری: دارچین ، پودر گوجه فرنگی خشک ، گرده ، گرده لیمو ، فلفل ، پودر زیره هر کدام 1 قاشق غذاخوری (1 قاشق چایخوری دارچین)
  • کشمش: 2 فنجان فرانسوی

طرز تهیه گوشت گرمسیری

مرحله اول

برای طعم دادن به گوشت ، بهتر است ابتدا آن را به نوارهای نازک برش داده و تقسیم کنید. سپس با چاشنی انار برای چاشنی به همراه مقداری فلفل سیاه و قرمز ، پودر پیاز ، پودر پاپریکا و دو عدد پیاز بزرگ خرد شده ترشی کنید. گوشت را با دست کمی در این مواد بچرخانید تا همه قسمت ها خیس بخورد. زمان لازم برای طعم بهتر گوشت از شب تا صبح است.

فاز دوم

برنج و کشمش را جداگانه خیس کنید. در یک قابلمه مناسب ، آب را به جوش آورده و برنج را بپزید. کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید. برنج را آبکش کرده و مقداری روغن در کف قابلمه بریزید.

سطح سوم

وقتی روغن کمی گرم شد ، مقداری نان کف قابلمه بریزید. نیمی از برنج شسته شده را روی نان بریزید. حالا گوشت طعم دار را به صورت خام روی برنج بریزید. سایر مواد طعم دهنده گوشت مانند پیاز و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید. روی گوشت ضخیم زعفران دم کرده و می ریزند. برای ریختن زعفران باز باشید. چاشنی پلو اختیاری است. به میزان دلخواه نمک بپاشید.

طرز تهیه گوشت گرمسیری

مرحله چهارم

سپس مواد را با یک لایه دیگر برنج پر کنید. ابتدا دستگاه بخور را روی شعله متوسط ​​گاز قرار دهید تا بخار شود. سپس شعله را کم کنید. نصف فنجان آب جوش روی برنج بریزید تا بخار بهتر بخار شود.

آخرین مرحله

استنشاق تاکی کاردی گرمسیری 3 تا 4 ساعت طول می کشد. در همین حال ، کشمش ها را در کمی روغن حیوانی یا کره تفت دهید و نصف قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری دارچین را به آن اضافه کنید. کشمش سرخ شده را برنج را در آخرین ساعت پخت بریزید. اگر دوست دارید یک پیاز متوسط ​​را سرخ کنید و ابتدا آن را کارامل کنید. سپس کشمش را اضافه کرده و تفت دهید. در آخرین ساعت پخت ، آنها را به همان ترتیب قبلی به آرد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: خوردن آب بادمجان غذای خوشمزه جنوبی.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا