آشپزی و تغذیه

ته چین قیمه زعفرانی | طرز تهیه ته چین قیمه زعفرانی | دستور پخت ته چین قیمه


گوشت چرخ کرده نوعی گوشت چرخ کرده است که با آب گوشت چرخ کرده خوشمزه تهیه می شود. این غذا نوآورانه اما بسیار خوشمزه محسوب می شود زیرا قرار است دو غذای جذاب و محبوب ایرانی را با هم ترکیب کند.

ته پرکننده زعفران

برای تهیه این ته ، می توانید از گوشت چرخ کرده در یخچال و سوپ شکم پر استفاده کنید ، سپس این ته محبوب را بپزید. چین های پایین را می توان در فر و روی گاز آماده کرد. امروز در مجله دلتا ته پرکننده زعفران با ماست خوشمزه ، ما خلاصه را به شما آموزش می دهیم ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته پر کردن

  • 4 فنجان برنج
  • 2 عدد تخم مرغ
  • مرکز زعفران
  • ماست ساده 1/2 پیمانه
  • قاشق روغن مایع
  • خورشت گوشت چرخ کرده ، به میزان دلخواه

طرز تهیه ته زعفران پر شده با ماست

مرحله اول: آماده کردن

ابتدا باید برنج را چندین بار بشویید و با مقداری نمک خیس کنید. خورش خرد شده را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید داغ شود ، اگر آب اضافی دارد باید کشیده شود و خورش به هیچ وجه نباید آب داشته باشد زیرا قسمت ته چین را نرم می کند.

مرحله 2: ته چین را آماده کنید

تخم مرغ ها را با ماست ، زعفران غلیظ و روغن مایع در یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا تخم مرغ ها از لخته خارج شوند ، در این مرحله اگر دوست دارید می توانید یک قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: برنج را آماده کنید

برنج را روی آتش می گذاریم ، می گذاریم بجوشد و کف می دهد .. برای این نوع مواد روغنی که خورش در آن می ریزند ، بهتر است آن را زنده زنده بخورید و آبکش کنید.

مرحله 4: ته پر کردن را آماده کنید

سپس برنج را با مخلوط پایینی خوب مخلوط کرده و نیمی از آن را در کف قابلمه داغ که قبلاً کمی روغن ریخته بود می ریزیم ، سپس سوپ غلیظ خرد شده را روی آن می ریزیم. مطمئن شوید که آن را از کناره های دیگ قابلمه دور نگه دارید ، سپس بقیه برنج را بریزید و با یک قاشق خوب آن را صاف کنید ، درب قابلمه را بگذارید و به مدت یک ساعت بجوشانید تا قسمت زیرین حلقه شود ، سپس با برشته تزیین کنید. زرشک نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه ته پر کننده

  • می توانید ته تاک را در قالب و در فر آماده کنید.
  • تخم مرغ ها را زیاد نزنید تا بوی بد ندهند. بهتر است گیج باشید
  • مواد سوپ را باید از قابلمه دور نگه دارید تا در حین پخت نسوزد.
  • در پایان پخت مقداری کره روی برنج بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، مقاله “ماست با مرغ زعفران خانگی” را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا