آشپزی و تغذیه

ته چین قورمه سبزی | طرز تهیه ته چین قورمه سبزی | ته چین با ماست


تاشه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که افراد کمی آن را دوست ندارند. با ترکیب این دو غذای خوشمزه ، چن و خرده های سبزیجات ، می توانید یک غذای ابتکاری جدید تهیه کنید.

China Te China

ته خرده گیاهی این یکی از خوشمزه ترین ته هایی است که احتمالاً تاکنون شنیده اید. اگر بعضی ها از روز قبل برای شما بودند خرده های سبزیجات استراحت بهترین راه برای تهیه ته خوشمزه شما می توانید یک وعده غذایی جدید و خوشمزه را با بقیه غذاهای دیروز تهیه کنید. امروز در مجله دلتا مجلة ما ته چین را با خرده سبزیجات به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

عناصر

  • 3 فنجان برنج
  • 2 عدد تخم مرغ
  • عصاره ماست 5 قاشق غذاخوری
  • زعفران به اندازه کافی ضخیم دم می شود
  • 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • سبزیجات را به اندازه دلخواه میل کنید

طرز تهیه آبگوشت سبزیجات با ماست

مرحله اول

ابتدا برنج را چندین بار بشویید و با مقداری نمک خیس کنید. اگر آبغوره سبزیجات شما حاوی آب است ، بهتر است آن را گرم کنید تا جوشانده و آب اضافی آن تبخیر شود. چند تکه یخ کنار پودر زعفران قرار دهید تا رنگ آن روشن شود.

مرحله دوم

سپس عصاره ماست ، تخم مرغ ، زعفران و روغن مایع را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لخته خارج شود. برنج را روی آتش و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید بجوشد و کف آن را روی برنج بگذارید. بیشتر از حد معمول برنج نپخته را بردارید تا اگر برنج را بین دو انگشت قرار دادید ، وسط برنج کمی منسجم شود ، سپس برنج را آبکش کنید.

سطح سوم

برنج را در کاسه زیر بریزید و با مواد تخم مرغ خوب مخلوط کنید. قابلمه مورد نیاز را روی آتش قرار داده و کمی گلدان در قابلمه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و آبغوره سبزیجات را به دور از دیواره ها در وسط قابلمه قرار دهید. سپس بقیه برنج را بریزید و سطح برنج را با یک قاشق صاف پاک کنید. پایین چین را به مدت 50 دقیقه خیس کنید ، تا طلایی شود. در آخر ، کف چین را کمی کره بریزید و با سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید طرز تهیه خرده سبزیجات مرغ خوشمزه خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا