آشپزی و تغذیه

ته چین اسفناج با گوشت | طرز تهیه ته چین اسفناج با گوشت


تاهوشین یک غذای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. تشین با مواد و ترکیبات مختلفی تهیه می شود و انواع مختلفی دارد.

ته اسفناج با گوشت

ته اسفناج با گوشت گوشت چرخ کرده یکی از انواع تاهینی است که بسیار خوشمزه و ساده تهیه می شود و برای مهمانی ها یا شام و ناهار بسیار مناسب است. تاهینی یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که با انواع گوشت، مرغ و سبزیجات تهیه می شود و به دلیل بافت و ظاهری که دارد بسیار خوش طعم و جذاب است. می توانید تاهینی را در فر و بدون فر هم درست کنید. شما می توانید نقوش را در قالب های مختلفی قالب بزنید که ظاهری بسیار جادار دارند. ترکیب اسفناج و گوشت بسیار خوشمزه است و می توانید از این دو تاپینگ برای مهمانی های خود استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 2 عدد پیاز
  • برنج 2.5 پیمانه
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 300 گرم اسفناج
  • 1 عدد تخم مرغ
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • نصف فنجان ماست
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه ته اسفناج با گوشت

مرحله اول

برنج را در کمی نمک خیس کنید. سپس پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. با کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه کرده نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.

فاز دوم

سپس اسفناج را تمیز کرده و بشویید. به دلخواه برش دهید. سپس آنها را در ماهیتابه بدون روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شود و اسفناج ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه ته اسفناج با گوشت

سطح سوم

برای تهیه مایه تاهینی، یک تخم مرغ کامل را با زرده، ماست، روغن مایع، زعفران، کمی نمک و فلفل سیاه در ظرفی ریخته و هم می زنیم تا تخم مرغ ها از لخته خارج شوند. نیازی به هم زدن زیاد نیست وگرنه بوی نامطبوعی خواهد داد.

مرحله چهارم

برنج را روی آتش بگذارید تا بجوشد. برای جلوگیری از جوشیدن برنج در حین پخت، آن را شدیدتر از حد معمول صاف کنید. برنج را در ظرفی از مخلوط تخم مرغ و شیر بریزید و خوب مخلوط کنید. کف قابلمه یا ماهیتابه مورد نظر را کمی چرب کرده و مقداری برنج ریخته و آبکش می کنیم و اسفناج و سپس مخلوط گوشت را می ریزیم و بقیه برنج را می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. اسفناج و گوشت را یک ساعت خوابانده یا به مدت 50 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا طلایی شود.

نکات مهم

  • ماست باید ترش و ترش باشد تا آرد ترد شود.
  • اگر می خواهید کف تاک را در فر آماده کنید، بهتر است قالب را از ابتدا قرار دهید و سپس در هنگام کباب کردن قالب را بردارید.
  • همچنین می توانید از گوشت خورشتی استفاده کنید و پیاز را بپزید و ریش ریش کنید.

پروپوزال مطالعهبخوانید: گلوله های گوشت شیرازی با سبزی، مجلسی و غذای لذیذ.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا