آشپزی و تغذیه

ته انداز ماهی بوشهری | طرز تهیه ته انداز ماهی | غذاهای جنوبی | ماهی با پلو


این پلو خوشمزه غذایی بسیار خلاقانه است که می توانید برای خانواده تهیه کنید و اگر در خانواده شخصی دارید که ماهی نمی خورد ، می توانید با تهیه این غذای خوشمزه او را به خوردن ماهی ترغیب کنید.

ته ماهی

هنگام تهیه این غذا ، ماهی را همراه با پلو برای سرخ كردن ماهی ته دیگ قرار می دهیم و لذیذ می شود. این غذا در اصل از بوشیر است و تقریباً مانند ته چین است. شما می توانید از هر نوع ماهی که می خواهید برای تهیه این پایه استفاده کنید ، اما بهتر است از ماهی با تیغه پایین استفاده کنید. امروز در مجله دلتا مجلة ته ماهی بوشهر با ماهی قزل آلا و برنج گیاهی ما اجازه میدیم که بدونید. با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه ته ماهی بوشهر

  • 2 برش شیر یا قزل آلا
  • 2 حبه سیر
  • 3 فنجان برنج
  • 4 قاشق غذاخوری رشته فرنگی وگان
  • یک پیاز
  • قاشق سرکه
  • آرد سفید در صورت نیاز
  • زعفران را به مقدار لازم خیس کنید
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و ادویه های ماهی در صورت لزوم

طرز تهیه ته ماهی بوشهر

مرحله اول

ابتدا باید ماهی را بچشید. برای این کار ، ماهی را با حوله به خوبی خشک کنید و آن را در یک کاسه بریزید. سرکه سفید ، ادویه ها ، زعفران ، پیازهای خرد شده و سیر پوست گرفته را به ماهی اضافه کنید ، ماهی را با مواد مزه دار کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دهنده ها را جذب کند.

مرحله دوم

ماهی را از مواد جدا کرده ، آرد سفید را در یک کاسه ریخته و ماهی را در آرد فرو ببرید. یک طرف ماهی را خوب سرخ کنید اما طرف دیگر آن نیازی به سرخ شدن ندارد زیرا ته ماهی هنگام پخت سرخ می شود. پس از سرخ شدن ، ماهی را از ماهیتابه برداشته و روی دستمال روغن قرار دهید.

سطح سوم

برنج را چند ساعت در کمی نمک خیس کنید و روی آتش بگذارید تا جوش بیاید. بعد از پخت و کف شدن برنج ، برنج را آبکش کرده و با سبزیجات مخلوط کرده و کمی زعفران اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا در ته ظرف نچسب کمی کره و روغن با کمی زعفران غلیظ بریزید تا گرم شود. سپس قسمت قابلمه ماهی را کف قابلمه قرار داده و سبزی پلو را روی ماهی ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه می پزیم تا ماهی سرخ شود و برنج بخارپز شود. سپس صفحه زیر را به صفحه مناسب برگردانید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه بستر ماهی بوشهر

  • می توانید این غذا را با برنج ساده تهیه کنید و کمی ماست و زعفران به برنج اضافه کنید.
  • کاملفیش بهترین انتخاب برای تهیه این پلو است.
  • بوی سرکه سفید مانند فیله ماهی است.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید ماهی خوشمزه هندی در راه آشپز خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا