آشپزی و تغذیه

تست قارچ | طرز تهیه تست قارچ | فرنچ تست قارچ | تست قارچ با پنیر


شاید برایتان جالب باشد که بدانید قارچ برای پوست و مو بسیار مفید و سرشار از مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

امتحان

تست قارچ این یک پیش غذا است که به سرعت و به راحتی با طعم های مختلف تهیه می شود. نان تست از نان باگت تهیه شده تهیه می شود ، اما می توانید آن را با نان تست نیز درست کنید. نان تست قارچ یک غذای گیاهی است و برای گیاهخواران بسیار مناسب است و همچنین برای سرو در مهمانی ها گزینه بسیار خوبی است. می توانید این پیش غذای خوشمزه را با خامه یا سایر مواد مخلوط کنید. البته تست قارچ اگر با خامه مخلوط شود می تواند یک شام سبک و خوشمزه باشد. امروز در مجله دلتا مجلة ما به شما نحوه آزمایش قارچ با پنیر را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه آزمایشات قارچ

  • قارچ 10 تا 15 قطعه
  • سس سویا 2 قاشق غذاخوری
  • سس Worcestershire 2 قاشق غذاخوری
  • کره 20 گرم
  • دسته کوچک جعفری
  • 4 پیاز
  • پنیر شیر 2 قاشق غذاخوری
  • قاشق غذاخوری پنیر چدار
  • در صورت لزوم باگت یا نان تست
  • 2 حبه سیر
  • فلفل و فلفل سیاه در صورت نیاز

طرز تهیه نان تست قارچ فرانسوی با پنیر

مرحله اول

برای تهیه آزمایش می توانید از یک باگت استفاده کرده و آن را به قطعات 1.5 سانتی متری برش داده و در توستر قرار دهید تا آزمایش شود. اگر توستر ندارید می توانید آن را در ظرفی که از قبل گرم کرده اید بریزید و دو طرف نان را برشته کنید و یا برای تست نان از فر گرم شده استفاده کنید.

مرحله دوم

قارچ ها را بشویید و خوب خرد کنید. کره را درون تابه بریزید تا آب شود ، سیر له شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر سیر بیشتر شود. سپس قارچ ها را اضافه کرده و روی حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ ها جذب شوند و فلفل سیاه و کمی فلفل اضافه کنید. سپس سس سویا و سس Worcestershire را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

سپس پیاز و جعفری را بشویید ، ریز خرد کنید ، در یک کاسه بریزید ، پنیر چدار و پنیر پنیر اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا مقداری از مواد پنیری را روی نان قرار داده و مخلوط قارچ را روی مواد پنیر می ریزیم و در انتها کمی پیاز خرد شده روی قارچ ها می ریزیم تا روی آن تزئین شود و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه آزمایش قارچ

  • همچنین می توانید از هر نوع نان مانند نان چاودار یا نان گندم سبوس دار استفاده کنید.
  • می توانید به جای سیر از پودر سیر نیز استفاده کنید.
  • اگر می خواهید تست قارچ و خامه درست کنید ، 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه به مواد پایان سرخ شدن قارچ اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید توپ نودل ، فینگر فود محبوب در سراسر جهان خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا