آشپزی و تغذیه

تره اسفناج | طرز تهیه تره اسفناج | دستور پخت تره اسفناج | تره اسفناج اردبیلی

غذای سنتی امروزه در بین همه ایرانیان چنان محبوب شده است که دیگر اهمیتی ندارد در کدام شهر باشد.

اسفنج

اسفناج تره فرنگی این یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که هم در گیلان و هم در اردبیل تهیه می شود. دستور العمل های هر دو متفاوت است ، اما هر دو با اسفناج درست می شوند. این غذا علاوه بر طعم عالی که دارد ، بسیار مقوی نیز است زیرا در تهیه آن از اسفناج استفاده می شود. شاید تصور کنید که در تهیه این غذا از تره فرنگی استفاده می شد اما فقط از اسفناج استفاده می شد. امروز ما در مجله Delta Tare درباره اسفناج به شما آموزش خواهیم داد. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه تره اسفناج خانگی

  • یک پیاز
  • اسفناج 500 گرم
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 حبه سیر
  • لپه های پخته شده در یک اندازه
  • 1 قاشق غذاخوری رب انار
  • کره 30 گرم
  • نمک و فلفل سیاه در صورت نیاز

طرز تهیه اسفناج اردبیلی

مرحله اول

بهتر است لپه ها را قبل از شروع کار یک ساعت خیس کرده و بگذارید تا جوش بیاید تا بوی نامطبوع آن از بین رفته و پخته شود. بهتر است لپه را هنگام جوشاندن بریزید و سپس آن را با آب سرد بشویید.

مرحله دوم

کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کنید و بگذارید تا خشک شود. وقتی آب اسفناج کاملا حل شد ، آن را ریز خرد کنید. سپس اسفناج را در ماهیتابه ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا نرم شود و آب اضافی آن بخار شود. بعد از پخت کامل از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

سپس کره را در ماهیتابه بریزید تا ذوب شود سپس پیازها را ریز خرد کنید و آنها را در کره تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شوند. سپس سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سیر بگیرد. سپس رب انار ، اسفناج و لپه های پخته شده را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله چهارم

تمام مواد را که با کمی نمک و فلفل سیاه خوب سرخ شده اضافه کنید. تخم مرغ ها را درون ماهیتابه شکسته و صبر کنید تا کمی خشک شوند. سپس مواد را هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملاً پخته شوند. در آخر ، غذا را از ظرف خارج کرده و با نان تازه سرو کنید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه اسفناج

  • در دستور العمل جیلانی به جای لپه از نصف دانه برنج یا برنج سالم استفاده شده است.
  • در صورت تمایل ، می توانید از آب پرتقال برای چاشنی استفاده کنید.
  • رب انار را بیش از حد نپزید ، زیرا باعث تیره شدن رنگ غذا می شود.
  • بهتر است کمی کره با کره اضافه کنید تا کره به سرعت نسوزد.
  • می توانید مقدار سیر را افزایش دهید یا از سیر یا پودر سیر تازه استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، مقاله خوشمزه گوشت و اسفناج کوکو اردبیلی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا