آشپزی و تغذیه

تاس کباب | طرز تهیه تاس کباب | دستور پخت تاس کباب | تاس کباب اصیل ایرانی


تاس کباب یک غذای گوشتی و سبزیجات است که مدت هاست مخصوصاً توسط مادربزرگ ها پخته می شود. گوشت مورد استفاده برای تهیه تاس کباب باید بره باشد ، ترجیحاً دنده.

تاس کباب

از غذاهای تکراری خودداری کنید و به پخت غذاهای دیگر روی آورید. تاس کباب همچنین یکی از غذاهایی است که می تواند در رژیم غذایی شما گنجانده شود و سلامت شما را تضمین کند. تاس کباب یکی از غذاهای سنتی است که ایرانیان همیشه به آن توجه داشته اند. اگرچه ممکن است به دلیل وجود آن برای برخی افراد شیرین به نظر برسد ، اما به دلیل طعم دلچسب و متفاوت آن ، خوردن آن در پاییز و زمستان هنگامی که در بازار هستید بسیار توصیه می شود. با ما در مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

  • گوشت گوسفند: کیلو
  • سیب زمینی: دو عدد
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • به: شماره یک
  • هویج: سه عدد
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

طرز تهیه دستور تهیه تاس کباب

  • ابتدا باید مواد را به قطعات کوچکتر برش دهید. به عنوان مثال ، گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه خرد کنید. میوه را به برش های هندوانه برش دهید.
  • سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و مقداری روغن در آن بریزید. سپس یک ردیف برش پیاز را در انتهای قابلمه قرار دهید و تکه های گوشت را روی پیازها قرار دهید. روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه می پاشیم ، به همین ترتیب هویج و برگ بو را روی گوشت می گذاریم و در نهایت برش های سیب زمینی را قرار می دهیم.
  • ½ فنجان آب را با مقداری نمک و ادویه جات دیگر در قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بجوشانید.
  • قابلمه را ببندید و بگذارید غذا 3 تا 4 ساعت بجوشد. اگر آب غذا تمام شد ، حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نشین نشوند. این را با نان بربر خانگی بخورید و لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه آب ماست ، یک غذای پاییزی سنتی و دلچسب.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا