آشپزی و تغذیه

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت | دستور تهیه تارت گوشت


ترش به عنوان یک دسر جذاب از قرن پانزدهم میلادی در اروپا رواج دارد و امروز ، خمیر ترش بسته به نوع غذا یا دسر پخته شده متفاوت است.

تند

تارت گوشت این یکی از خوشمزه ترین پای ها و جشن هاست که می توانید برای مهمانی ها و مناسبت ها تهیه کنید و آن را به روش های مختلف با خمیر تزئین کنید. این غذا با یک لایه خمیر ترش و یک لایه از مواد متوسط ​​، گوشت و قارچ تهیه می شود. امروز در مجله دلتا مجلة ما به شما آموزش می دهیم پای و قارچ را در فر چرخ کنید. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت گوشت

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 3 فنجان آرد
  • سه چهارم فنجان شیر
  • یک سوم روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک

مواد اولیه پای گوشت

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • یک پیاز
  • فلفل قرمز
  • 10 قارچ
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • پیتزا پنیر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه در صورت نیاز

طرز تهیه تارت گوشت چرخ کرده و قارچ در فر

مرحله اول

ابتدا یک تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید تا از لخته خارج شود. سپس روغن مایع ، شیر ، نمک و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یکدستی بدست آید. در آخر باید آرد الک شده قبلی را روی مواد الک کنید و کم کم آنها را هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید. خمیر را با نوک انگشتان کمی ورز دهید تا یکدست شود ، سپس آن را در نایلون قرار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم

در این مرحله ، وقتی خمیر استراحت کرد ، مواد اولیه میانی باید آماده شوند. برای این کار پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای رنده شده را اضافه می کنیم و آتش را کمی بالا می گیریم تا قارچ ها فیلتر شوند و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خام رب از بین برود. سپس آن را از روی آتش بردارید.

سطح سوم

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کرده و در قالب قرار دهید تند آن را از قبل چرب کنید تا به دور قالب نیز بپیچد. کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و سپس ته پنیر پیتزا را بیرون بریزید. مواد گوشت را اضافه کنید و در آخر به ترتیب دلخواه با مابقی خمیر روی تارت تزئین کنید.

مرحله چهارم

سپس زرده تخم مرغ دیگر را از دستور جدا کرده و زرده را با برس بر روی خمیر تارت بزنید و اگر دوست دارید کمی کنجد روی خمیر بپاشید. سپس قالب را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا تارت بپزد ، به راحتی از قالب خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید Meat Shawarma ، ساندویچ خوشمزه عربی خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا