آشپزی و تغذیه

تارت کیک شکلاتی | طرز تهیه تارت کیک شکلاتی | تارت کیک شکلاتی بدون خامه


تارت کیک شکلاتی بین کیک و تارت است و طعم جالبی دارد. همچنین برای تنوع در تهیه کیک انتخاب بسیار خوبی است.

کیک تارت شکلاتی

کیک تارت شکلاتی یکی از انواع کیک است که خمیر متفاوتی با پنکیک دارد و به دلیل شباهتش با پنکیک به این نام معروف است البته باید گفت که این کیک های تارت مخلوطی از این دو است. طعم آن بسیار خوب است و یک دسر عالی است و برای یک دوره بسیار مناسب است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کیک شکلاتی بدون خامه را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی تلخ و شیرین

  • آرد 150 گرم
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 90 گرم شکر
  • یک فنجان شیر
  • 1/2 فنجان روغن
  • 1.5 اونس پودر کاکائو
  • 1 قاشق چایخوری پودر
  • قاشق چایخوری وانیلی

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون خامه

مرحله اول: آماده کردن

ابتدا همه مواد کیک را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شود. فر را روی 180 درجه گرم کنید. آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

مرحله 2: تخم مرغ ها را وارونه کنید

سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای می ریزیم ، شکر و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 5-6 دقیقه هم می زنیم تا کرمی و غلیظ شود ، سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم: تارت کیک را آماده کنید

سپس روغن ترش را اضافه کرده و هم بزنید ، سپس مخلوط آرد خشک را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا بکینگ پودر برداشته شود.

مرحله 4: کیک شکلاتی را بپزید

سپس قالب تارت را از داخل با کره خوب چرب کنید ، سپس تارت کیک را داخل قالب بریزید و سه بار به سطح ضربه بزنید تا هوای اضافی آن خارج شود ، سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 40 تا 45 دقیقه بپزید ، درجه حرارت را تنظیم کنید. برای پخت 180 ، اما این زمان ممکن است بسته به فر متفاوت باشد حتما کیک را با خلال دندان چک کنید ، سپس آن را از قالب جدا کرده و با شکلات و خامه شیرینی تزئین کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه کیک شکلاتی خوشمزه

  • اگر مانند تصویر کیک شکلاتی روی کیک دوست دارید ، یک لایه خامه شیرینی و سپس 100 گرم خامه با 200 گرم شکلات درست کنید و روی کیک بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید ، سپس برش بزنید.
  • برای تهیه این تارت کیک می توانید از هر نوع ظرفی استفاده کنید.
  • درجه حرارت را برای پخت در اجاق برقی و توستر روی 20 درجه پایین تر تنظیم کنید.
  • اگر فر شما جابجایی ندارد ، گریل را در انتها برای چند دقیقه روشن کنید تا سطح کیک بپزد.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه دسرهای خوشمزه ، پودینگ انبه ، یک دسر خاص و خوشمزه را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا