آشپزی و تغذیه

بورک سه رنگ | طرز تهیه بورک سه رنگ | بورک سه رنگ با خمیر یوفکا

بورک در انواع مختلف و با طعم های مختلف تهیه می شود. در واقع برقع در سراسر ترکیه و در کشورهایی که تحت سلطه عثمانی ها هستند مانند کرواسی یا مجارستان و حتی بلغارستان یافت می شود.

سه برقع

سه برقع از مخلوطی از گوشت و سبزیجات خوشمزه تهیه می شود و با کمک خمیر یوفکا می توانید این بورک جذاب را با سایر غذاهای خود تهیه کنید. بورک یکی از غذاهای ترکیه است. در واقع برقع در هر منطقه با توجه به سلیقه مردم تغییر می کند و نوعی پیراشکی و فست فود محسوب می شود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه برقع سه رنگ با گوشت و سبزیجات را به شما آموزش می دهیم ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه برقع سه رنگ

  • 4 جزیره
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد پیاز
  • اسفناج 500 گرم
  • یک عدد تخم مرغ
  • جعبه خمیر یوفکا
  • 1/2 فنجان شیر
  • 1/3 فنجان روغن مایع
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه برقع سه رنگ با گوشت ، سبزیجات و خمیر یووکا

اولین قدم: اولین لایه برقع و آماده سازی هویج

کدو سبز را پوست بگیرید ، آب آن را خرد کرده و فشار دهید ، در تابه ای با کمی کره یا روغن سرخ کنید ، سپس درب تابه را بگذارید تا کدو نرم شود. آب پرتقال ، کمی نمک ، زردچوبه ، زنجبیل و کمی زعفران به آن اضافه کنید تا رنگارنگ شود. وقتی آماده شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: لایه دوم برقع و آماده سازی مواد گوشتی

سپس 3 پیاز را ریز خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید تا سبک شود. گوشت را با کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا تمام گوشت سرخ شود و رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم: لایه سوم برقع و آماده سازی مواد اسفناج

سپس ، برای لایه بعدی برقع ، اسفناج را تمیز کنید ، بشویید و خرد کنید. پیازهای باقیمانده را در ماهیتابه سرخ کنید تا روشن شود ، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا اسفناج حجم پیدا کند و نرم شود و پخته شود.

مرحله چهارم: برقع سه رنگ را آماده کنید

حالا باید رول ها را آماده کنید ، برای شروع تخم مرغ ، شیر و روغن را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید تا از لخته خارج شود. یک خمیر 14 سانتی متری را با یک برس در یک ورق آب یا روغن آغشته کنید ، یک ورق دیگر را روی آن قرار دهید ، مقداری هویج روی آن بریزید و آن را بپیچانید ، گوشت را نیز آماده کنید.

مرحله پنجم: پخت

حالا سه خمیر یوفکا را به صورت طولی روی هم بگذارید و تا انتهای آن کمی شیر و روغن اضافه کنید تا به خمیر بعدی بچسبد. حالا دو رول را کنار هم و ابتدای خمیر و رول بعدی را روی این دو رول قرار دهید ، حالا همه آنها را با خمیر پایینی بپیچانید تا سه رول یک رول بزرگ باشد. حالا سیم پیچ ها را داخل نایلون قرار دهید. برقع را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا راحت تر بریده شود. پس از این مدت ، آن را از فریزر خارج کرده و با چاقوی تیز برش دهید تا مانند تصویر برقع سه رنگ ایجاد شود. بورک را با قلم مو در روغن آغشته کرده و به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا پخته شود. برقع سه رنگ آماده است. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • طعم پرتقال هویج آن را خوشمزه تر می کند.
  • می توانید به جای روغن روی خمیر از کره استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه برقع را با هر آنچه در یخچال دارید بخوانید! در حال خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا