آشپزی و تغذیه

بورک ترکی | طرز تهیه بورک ترکی | بورک اسفناج و پنیر | بورک استانبولی


بورک یک میان وعده یا پیش غذای محبوب ترکی است که با خمیر یوفکا درست می شود و یکی از غذاهای فینگر فود است.

به تو برکت دهد

بورک ترکی یا استانبول بورک شیرینی های ترکی است که با غذاهای شور و شور پر شده است. روش های زیادی برای تهیه برگه ترکی با گوشت وجود دارد ، اما در این مقاله طرز تهیه برگه ترکی با پنیر و اسفناج را به شما خواهیم گفت. همچنین یک وعده غذایی گیاهی مناسب و خوشمزه برای گیاهخوارانی است که به راحتی می توانند آن را در خانه تهیه کنند. اما به طور کلی ، برقع مملو از اسفناج ، پنیر و گاهی گوشت است. این دستور همبرگر را با مجله دلتا امتحان کنید تا گزینه ای خوشمزه برای مهمانی ها و مهمانی های غذایی باشد.

مواد لازم برای تهیه بورک ترکی با پنیر

  • خمیر یوفکا 8 برگ
  • اسفنج 200 گرم
  • یک تخم مرغ عدد
  • روغن یک سوم مقیاس
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پنیر 200 گرم
  • قاری 100 گرم
  • شیر نر یک سوم مقیاس
  • قند قاشق سوپخوری

طرز تهیه بورک ترکی

مرحله اول

برای تهیه این برقع بهتر است ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. اگر می خواهید برقع ترکی را روی گاز بپزید ، این مرحله را رد کنید. سپس اسفناج را از ساقه جدا کرده و به مدت یک دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. بعد از یک دقیقه اسفناج را خشک کنید و آن را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

برگ های اسفناج را با چاقو خرد کرده و در ظرف جداگانه ای قرار دهید پنیر مخلوط کردن سپس شیر نر، تخم مرغ و قاری محلول محلول را در یک کاسه مخلوط کنید. یک تکه یوفکا بردارید و آن را روی یک سطح تمیز قرار دهید. سپس سطح خمیر را با برس شیرینی به مخلوط شیر ، تخم مرغ و کره آغشته کنید. البته باید بدانید که اگر می خواهید بورک ترکی شیرین تر شود ، می توانید در این مرحله وانیل و شکر را به شیر ، تخم مرغ و کره اضافه کنید.

سطح سوم

حالا ، در این مرحله ، مواد پنیر و اسفناج را با یک قاشق با قاشق روی نوار عرضی بالای ورقه خمیر یووکا بریزید و خمیر را با مواد به آرامی در یک لوله بچرخانید. شیر ، تخم مرغ و کره ذوب شده را روی برقع رول شده مسواک بزنید تا از باز شدن و جمع شدن آن جلوگیری شود.

مرحله چهارم

بورک را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. البته اگر فر ندارید ، می توانید برقع را در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا ترد و طلایی شود. همبرگر اسفناج و پنیر آماده است و می توانید آن را به عنوان یک میان وعده سالم یا فینگر فود خوشمزه سرو کنید و در کنار دوستان خود از آن لذت ببرید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا