آشپزی و تغذیه

بورک با خمیر یوفکا | طرز تهیه بورک با خمیر یوفکا | خمیر یوفکا | بورک

بورک یکی از محبوب ترین میان وعده ها در بین مردم ترکیه است. که با مواد مختلف قابل ساخت است.

بوراک

بورک یک میان وعده فوق العاده محبوب در ترکیه است. این پیش غذا شامل شیرینی یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای است که درون این خمیر چرخ می شوند و در روغن سرخ کردنی یا در فر پخته می شوند با ما همراه شوید و طرز تهیه چندین نوع بورکای خوشمزه را بیاموزید مجله دلتا مجلة آموزش دادن بورک با خمیر یوفکا پرداخت شده است.به تو برکت دهد

عناصر

  • خمیر یوفکا: مقدار لازم
  • سیب زمینی: 3 عدد
  • پیاز: یکی
  • روغن زیتون: در صورت لزوم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل: در صورت نیاز

طرز تهیه بوراک با سلیقه عالی

سیب زمینی را بپزید ، پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس سیب زمینی های پخته شده را ریز خرد کنید (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

بعد از برداشتن مواد از روی حرارت ، پنیر را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.

خمیر یوفکا را یکی یکی پهن کرده و با کمی زرده تخم مرغ را با برس مسواک بزنید. سپس مقداری از مخلوط آماده شده را درون خمیر بریزید.

لبه دیگر خمیر را ورق بزنید و کمی زرده تخم مرغ اضافه کنید تا لبه های خمیر به هم متصل شود. (زرده تخم مرغ مانند چسب عمل می کند)یوفکا را جمع کنید

ته سینی را با کره چرب کنید ، سپس بورکا را با خمیر یوفکا که آورده ام در کف قالب قرار دهید. بعد از تهیه بورک ، سینی را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه بپزید و با سس مورد نظر سرو کنید.

نکاتی در مورد تهیه بوراک با خمیر یوفکا

  • می توانید بورک را با خمیر یوفکا برای صبحانه یا شام ، پنیر و سبزیجات در خمیر یوفکا بپیچید و در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید.
  • برای مواد اولیه بورک می توانید از گوشت چرخ کرده ، سوسیس ، سوسیس ، گوجه فرنگی ، زیتون ، فلفل دلمه ای ، اسفناج ، قارچ و … استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، بورکای خوشمزه ترکی را با پنیر و سبزیجات بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا