آشپزی و تغذیه

بورانی بادمجان کبابی | بورانی بادمجان | طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

بورانی یک میان وعده خوشمزه و ساده است که طیف وسیعی از آن مشخص می شود و هر شخص متناسب با سلیقه خود می تواند یک نوع از آن را در وعده های غذایی مختلف سرو کند.

بادمجان بو داده بوورانی

بادمجان بو داده بوورانی یا ماست کبابی و بادمجان خوشمزه ترین انواع پورین هستند و البته یک روش تهیه ساده دارند. ماست ماهیت سرد و بادمجان طبیعت گرم دارد و ترکیب این دو ماده می تواند طبع گرم و سرد هر دو را معتدل کند. در این مقاله در مورد طرز تهیه بادمجان کبابی در مجله دلتا خواهید خواند.

مواد لازم برای بورانی بادمجان کبابی

  • بادمجان متوسط ​​3 قطعه
  • 2 وعده ماست ساده یا پرچرب
  • 2 حبه سیر
  • 1/4 فنجان پودر گردو
  • نمک و فلفل سیاه در صورت نیاز
  • سبزیجات خشک شده به دلخواه

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

مرحله اول:

بادمجان را شسته و روی آتش یا گاز یا در فر می گذارند و با پوست کباب می کنند. برای کباب شدن در فر ، باید فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شیارهای عمیقی در بادمجان ایجاد کنید ، آن را درون سینی بریزید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا حبوبات نرم شوند. سپس گریل را باز کنید و بگذارید یک طرف آن کاملاً برشته شود و سیگار بکشد ، سپس بادمجان را روی آن ورق بزنید تا طرف دیگر کباب شود.

مرحله دوم:

یک گلدان مهمانی بزرگ را برای یک گل آرایی معاصر پر کنید. بادمجان بو داده داغ را در آب سرد قرار دهید. این کار پوست بادمجان را شوکه می کند و می توانید پس از چند دقیقه پوست را به راحتی از بین ببرید. بعد از پوست گرفتن ، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا از شر آب اضافی آن خلاص شود.

سطح سوم:

ماست را در ظرفی ریخته و نمک ، فلفل و سیر رنده شده یا له شده را اضافه کنید.

مرحله چهارم:

آب بادمجان را با مخلوط کن یا چرخ گوشت پوره کنید.

مرحله پنجم:

ماست و بادمجان را با پودر گردو مخلوط کنید. اگر می خواهید یک قاشق چای خوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان ، ترخون و … به بورانی بادمجان اضافه کنید ، برای یک پورانی بادمجان بو داده خوش بو تر. همچنین می توانید مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه کنید.پورانی

نکات اصلی تهیه پورانی بادمجان کبابی

  • اگر بوی سیگاری را دوست ندارید ، بادمجان را روی بخار پز کنید.
  • هر چه بادمجان بیشتر باشد خوشمزه تر می شود اما در بادمجان زیاده روی نکنید.
  • پس از تهیه بورانی ترجیح داده می شود آن را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً مزه دار شود.
  • خاویار یا دانه های موجود در بادمجان را کاهش دهید ، سپس از قلم برای تهیه این غذا استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، مقاله پیرانی اسفناج ، پیش غذای بسیار ظریف را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا