آشپزی و تغذیه

بریانی هندی | دستور پخت پلو بریانی هندی | طرز تهیه پلو بریانی هندی


بریانی یا بریانی (بریانی) یک غذای خوشمزه هندی است که در مناطقی از پاکستان ، افغانستان ، ایران و عراق با همان دستور پخت و نزدیک به دستور بریانی هندی طبخ می شود.

پلو هندی

در این مقاله از مجله دلتا طرز تهیه پلو را توضیح می دهیم بریانی هندی تا به شما یاد بدهم بد نیست بدانید که این غذا در اصل متعلق به شمال هند است و قدمت آن به امپراتوری مغول برمی گردد. این غذا در آشپزخانه سلطنتی پادشاهان مغول پخته می شد و در طرز تهیه آن از پلو ایرانی استفاده می شد. سرانجام ، این غذا به دلیل تنوع مواد استفاده شده در آن ، بریانی تغییر نام داد.

مواد کبابی هندی با سبزیجات

  • 300 گرم برنج
  • قارچ 250 گرم
  • 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • پیاز متوسط
  • سیر حبه ای بزرگ
  • نعنا سرخ کرده 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
  • نصف قاشق چایخوری پودر زیره
  • 3 عدد است؟
  • یک سوم قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • برگها ، میخک و کمی جوز هندی (به مزه) بجوشانید
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر گیاهی هندی

مرحله اول

برای تهیه این برگر خوشمزه ، ابتدا برنج را در آب نمک خیس کنید تا هنگام پخت بالا بیاید. قارچ ها را ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را له کنید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید.

ماهیتابه ای را روی آتش بگذارید و در آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن زیره ، برگ بو ، هل ، دارچین ، دانه های رازیانه ، میخک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زیاد شود. همچنین می توانید از این ادویه ی بدون قلم استفاده کنید.

فاز دوم

پیاز رنده شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی ، نرم و سبک شود. سیر را خرد کرده و اضافه کنید. نعناع ، گشنیز و پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و بگذارید بپزد تا طعم خام پیدا کنید. قارچ را اضافه کنید. زردچوبه ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. ظرف را باز بگذارید و سرخ کنید تا آب قارچ بخار شود.

سطح سوم

برنج را به مواد و کمی آب جوش اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا آب بخار شود و برنج نرم شود. پس از استخراج برنج و بیرون آوردن آب برنج ، شربت را در قابلمه بریزید. بعد از اینکه ظرف از داخل تبخیر شد ، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت 20 دقیقه با هم بپزند. پس از آماده شدن همبرگر ، آن را در ظرف مناسب با ترشی یا ماست سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، این اسفناج پلو ساده و سریع را با زعفران خرد شده بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

منبعمجله کوروش














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا