آشپزی و تغذیه

باقالی پلو با بوقلمون | طرز تهیه باقالی پلو با بوقلمون | دستور پخت باقالی پلو


مصرف گوشت بوقلمون دارای خواص بیشماری است. همچنین مواد مغذی موجود در گوشت بوقلمون بسیار مفید بوده و در درمان برخی بیماری ها بسیار کمک کننده است.

لوبیا پلو با بوقلمون

باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایران است که در مهمانی ها و جشن های مهم سرو می شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می توانید این غذا را با استفاده از ران بوقلمون نیز طبخ کنید. در این مقاله از مجله دلتا لوبیا پلو با بوقلمون ما اجازه میدیم که بدونید. با این دستور غذا می توانید مجلسی پلو خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا متوجه شوید آیا پختن لوبیا پلو آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با بوقلمون (برای 3 نفر)

  • لوبیا سبز 200 گرم
  • برنج سفید 3 پیمانه
  • شوید 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • یک ران بوقلمون
  • 3 عدد پیاز
  • 4 حبه سیر
  • کره 50 گرم
  • هویج چند تا
  • زعفران به مقدار لازم
  • یک عدد چوب دارچین
  • پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
  • آیا 2 عدد است؟
  • فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر کاری ، پودر دارچین و نمک به میزان لازم

نحوه تهیه لوبیا پلو با بوقلمون

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت دهید بگذارید روشن شوند.
  2. وقتی پیازها سبک شدند، هویج و سیر خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
  3. ران های بوقلمون را به همراه پیاز، هویج و سیر در همان ماهیتابه تفت دهید تا دو طرف آن کمی طلایی شود.
  4. بعد از سرخ شدن دو طرف ران بوقلمون ، همه ادویه ها را به جز نمک و یک فنجان آب جوش اضافه کنید. در این مرحله نیمی از زعفران تخمیر شده را روی بوقلمون بریزید و بگذارید 3 تا 4 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  5. 3 فنجان برنج را که قبلا خیس کرده اید بجوشانید. لوبیاها را سرخ کنید. در حالی که برنج در حال جوشیدن است، لوبیاهای پخته شده را با آن مخلوط کنید و سپس آبکش کنید. بسیار مهم است که برنج از قبل خیس شده باشد.
  6. برای تهیه اولین پلو از دسر مورد علاقه خود آن را ته قابلمه قرار دهید. سپس برنج و لوبیا را آبکش کرده و شوید را خشک کرده و در صورت تمایل کمی دارچین را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و در آخر می توانید روی برنج کمی زعفران بریزید. قابلمه را در قابلمه قرار دهید تا برنج بپزد.
  7. به نیمه های پخته شده بوقلمون نمک اضافه کنید. در پایان پخت زمانی که بوقلمون کاملا در جای خود قرار گرفت، بقیه زعفران تخمیر شده را اضافه کنید. غذای شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه سویا پلو را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا