آشپزی و تغذیه

بادمجان شکم پر رژیمی | طرز تهیه بادمجان شکم پر رژیمی | غذای رژیمی

بادمجان شکم پر از خوراکی های محبوبی است که برخی از شهرهای کشورمان با آن به عنوان یکی از جشن ترین غذاها معروف هستند. این غذای خوشمزه از مخلوطی از مواد کم کالری تهیه می شود.

رژیم غذایی بادمجان کامل

رژیم غذایی بادمجان کامل یا امام بلدی یکی از معروف ترین غذاهای ترکی است. این غذا با سبزیجات معطرش یک غذای خاص، فوق العاده و خوشمزه است. امام بلدی علاوه بر ترکیه، غذای سنتی و محبوب مناطق قدیمی عثمانی است. با مجله دلتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این رژیم کم کالری را یاد بگیرید.

عناصر

  • 6 عدد بادمجان
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • 2 عدد پیاز قرمز متوسط، خرد شده
  • 4 حبه سیر ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 1 تکه فلفل قرمز خرد شده
  • 4 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر زیره
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه بادمجان شکم پر

مرحله اول

فر را روشن کرده و با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را با فویل یا چرب بپوشانید و پایه را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

بادمجان را بشویید و پوست بگیرید. پوشش های بادمجان را جدا نکنید. یک برش عرضی در بادمجان ایجاد کنید. اما مراقب باشید بادمجان را از پشت پاره نکنید. در شکاف کمی نمک بپاشید و روی بادمجان ها را به مدت 30 دقیقه در آبکش قرار دهید.

فاز دوم

بادمجان را با دستمال خشک کنید و در سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید؛ تا زمانی که پوست بیرونی بادمجان خشک و چروکیده شود. بادمجان ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه رژیم غذایی کامل بادمجان

سطح سوم

در همین حین، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز خرد شده را در تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای و سیر خرد شده را اضافه کنید. سبزیجات را به مدت ده دقیقه تفت دهید و گهگاهی بچرخانید تا کاملا نرم شوند. سبزیجات را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده، زیره، رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا زیره و سایر سبزیجات معطر شوند.

مرحله چهارم

دمای فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید. بادمجان ها را طوری در سینی فر قرار دهید که شکاف های آن به سمت بالا باشد. مخلوط سبزیجات را با قاشق داخل شکاف بادمجان بریزید. به همین ترتیب تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید. مقدار باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان بریزید. دو قاشق غذاخوری آب در سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را از فر خارج کرده و داغ سرو کنید.

پروپوزال مطالعه: دونات سرخ شده غذاهای خوشمزه و پرطرفدار را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا