آشپزی و تغذیه

املت قارچ و پنیر | طرز تهیه املت قارچ و پنیر | دستور پخت املت قارچ


آخر هفته ها زمان خوبی برای صبحانه های گروهی است. املت ها در این دسته از مواد غذایی قرار می گیرند. امروز طرز تهیه املت قارچ خوشمزه را می آموزیم.

املت قارچ و پنیر

املت قارچ و پنیر این یکی از معروف ترین املت هایی است که در نتیجه استفاده از قارچ طعم مطبوعی دارد. البته می توانید از فلفل دلمه ای ، اسفناج و گوجه فرنگی در املت قارچ برای ایجاد طعم دلخواه خود استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز متوسط: نصف تکه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 1.5 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: 2 قاشق غذاخوری
  • دکمه قارچ: 6 عدد
  • کره سبزیجات: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: 1 عدد
  • پنیر چدار: 2 قاشق غذاخوری

چگونه آماده شود

مرحله اول

در اولین مرحله تهیه املت قارچ و پنیر ، قارچ و گشنیز باید با مقدار زیادی آب شسته شود. سپس قارچ ها را برش داده و کنار بگذارید. بعد از قارچ ، به گشنیز بروید. آنها را ریز خرد کنید.

فاز دوم

ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سپس مقداری روغن در آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود. نصف قاشق غذاخوری کره و قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و قارچ را در کره با حرارت زیاد تفت دهید. بعد از 3 دقیقه قارچ ها را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

تخم مرغ ها را در یک کاسه خرد کنید. آنها را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید. پیاز را با فلفل سبز ، نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله چهارم

مقداری کره در ماهیتابه بریزید. اجازه دهید کره به طور یکنواخت روی تمام قسمت های تابه پخش شود. سپس مخلوط تخم مرغ را به کره اضافه کنید. وقتی تخم مرغ ها پخت ، قارچ ، پنیر موزارلا و پنیر چدار را اضافه کنید. تابه را روی آن قرار دهید تا سطح املت خوب پخته شود. برای تزئین این املت خوشمزه ، مقداری گشنیز بپاشید.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه کتلت سوسیس ساده ، سریع و خوشمزه.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا