آشپزی و تغذیه

املت تن ماهی با رب گوجه | طرز تهیه املت تن ماهی با رب گوجه | دستور املت تن ماهی


املت ماهی نوعی املت است که با ماهی تن تهیه می شود که بسیار خوشمزه و رضایت بخش است و شروع یک روز خوب ، یک عصر دلپذیر یا حتی یک شام خوشمزه با نان تازه پخته بسیار خوشمزه است.

املت ماهی تن با سس گوجه فرنگی

این املت احتمالاً برای شما نام آشنایی است و می دانید که طعم خوبی دارد. می توانید از رژیم غذایی ، ماهی تن ساده یا حتی طعم دهنده در املت خود استفاده کنید. اگر روز خود را با یک صبحانه خوشمزه و مقوی آغاز کنید ، احساس انرژی و انرژی بیشتری خواهید داشت. امروز در مجله دلتا تهیه شده است املت ماهی تن با سس گوجه فرنگی و ما به شما پیاز می آموزیم ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت ماهی تن

  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق غذاخوری بچسبانید
  • 4 عدد تخم مرغ
  • قوطی ماهی تن
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه املت ماهی تن با رب گوجه فرنگی و پیاز

اولین قدم: تهیه ماهی تن

ابتدا باید ماهی تن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید ، ممکن است درست باشد که ماهی ماهی با مواد سرخ شده است ، اما برای جلوگیری از مسمومیت حتما این کار را انجام دهید ، زیرا ماهی حاوی باکتری کشنده ای به نام Clostridium botulinum است که خود از عدم سمیت و سم ناشی از آن این کار را می کند ، بنابراین ماهی تن را در آب جوش قرار دهید و به جوش بیاورید ، سپس درب آن را باز کنید تا سرد شود.

مرحله 2: پیازها را تفت دهید و بچسبانید

سپس پیازها را پوست بگیرید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. وقتی به این نقطه رسیدید بتونه را اضافه کنید و تفت دهید تا خمیر کاملاً قرمز شود و بوی خام بتونه از بین برود.

مرحله سوم: ماهی تن را اضافه کنید

سپس ماهی تن را اضافه کرده و با پیاز و رب آن را کاملاً سرخ کنید و ترجیحاً روغن ماهی تن را از بین ببرید تا چرب نشود. حالا تکه های ماهی تن را خوب تفت دهید تا مواد نرم شوند.

مرحله 4: املت ماهی تن را آماده کنید

سپس تخم مرغ را در کاسه ای خرد کرده و دانه های آن را اضافه می کنیم. نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر را اضافه کنید و بعد از به دست آوردن تخم مرغ ، هم بزنید تا یکدست شود ، سپس با آویشن تازه ، لیمو و نان تازه سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه املت ماهی تن

  • همچنین می توانید رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را به جای رب اضافه کنید.
  • اگر طعم سیر را دوست دارید ، چند حبه سیر اضافه کنید تا طعم آن عالی شود.
  • در پایان می توانید مقداری جعفری سرخ شده اضافه کنید.
  • همچنین می توانید از چند قارچ بو داده برای تهیه املت استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه مرغ را با سس مخصوص زرشک مخصوص و خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا