آشپزی و تغذیه

املت انار | طرز تهیه املت انار | املت انار با رب انار | املت انار شمالی


این املت ، همانطور که از نامش پیداست ، از دانه های انار ترش و شیرین استفاده می کند و بسیار خوشمزه و آرامش بخش است.

املت انار

املت انار یا املت انار یکی از اصلی ترین املت های خوشمزه در شمال کشور است. به راحتی می توانید این املت را برای یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه تهیه کنید. این غذا ریشه های بسیار باستانی در شمال دارد و در گذشته هم با نان و هم با پلو سرو می شد و می توان گفت املت پاییزی است. البته اگر دانه های انار را در پاییز فریز کنید ، می توانید در تمام فصول سال ، املت خوشمزه انار را برای خانواده خود درست کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه املت محلی از رب انار و رب انار را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه املت انار

  • انار
  • 1 قاشق غذاخوری رب انار
  • 2 عدد تخم مرغ
  • سیر 3 حبه
  • یک عدد پیاز
  • کره 100 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه املت انار شمالی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا انار را رنده کنید. پیازها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. کدوها را پوست گرفته و رنده کرده و ریز خرد کنید.

مرحله 2: پیازها را تفت دهید

سپس کره را داخل تابه بریزید تا آب شود ، همچنین می توانید کمی روغن با کره اضافه کنید تا کره نسوزد. پیاز را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ آن طلایی روشن شود. سپس سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود ، سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: انار و رب انار را اضافه کنید

پس از سرخ شدن پیاز و سیر ، رب انار را اضافه کرده و کمی تفت دهید ، سپس دانه های انار را اضافه کرده و با مواد تفت دهید ، سپس درب قابلمه را برای چند دقیقه ببندید تا دانه های انار پخته شود.

مرحله چهارم: املت انار را آماده کنید

بعد از نرم شدن دانه های انار ، نوبت به افزودن تخم مرغ است. تخم مرغ ها را در ماهیتابه ای بزنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملاً پخته شوند ، سپس از روی حرارت بردارید و با سس گوجه فرنگی یا نان تازه سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه املت انار

  • اضافه کردن پیاز خوشمزه است و می توان آن را حذف کرد.
  • در دستور اصلی از یک انار ترش محلی استفاده می شود که اندازه دانه آن کمی بزرگتر است. اگر در دسترس نیست می توانید از دو دانه انار استفاده کنید.
  • می توانید از رب انار ترش یا نرم به سلیقه خود استفاده کنید ، اما دستور اصلی این غذا از رب انار ترش محلی استفاده می کند.
  • پس از افزودن تخم مرغ ها ، آنها را نزنید و بگذارید همانطور که هستند بپزند.

پیشنهاد مطالعه: در مورد ساندویچ های ساده و مغذی هوموس برای انواع غذاهای خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا