آشپزی و تغذیه

اسنک بادمجان | طرز تهیه اسنک بادمجان | اسنک با بادمجان


بادمجان یکی از سبزیجات پرطرفدار تابستانی است که کاربردهای زیادی در پخت و پز دارد. این گیاه خوراکی غنی از مواد مغذی است و برای سلامتی بسیار مفید است.

خوراک مختصر

میان وعده بادمجان این یک میان وعده بسیار سالم و مقوی است که بسیار سریع وارد بازار می شود. برای تهیه این میان وعده می توانید از دستگاه ساندویچ ساز یا سینی گریل استفاده کنید. این خوراک مختصر این می تواند یک میان وعده سالم و خوشمزه برای بچه ها باشد. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ، از بادمجان چین خورده با پوسته براق استفاده کنید تا به همان خوبی خوب باشد. اگر نان تست پیدا نکردید ، می توانید این میان وعده خوشمزه را نیز در یک باگت درست کنید. امروز در مجله دلتا ما یک میان وعده بادمجان به همراه پنیر و گردو به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه تنقلات بادمجان

  • 4 عدد بادمجان
  • می تواند نان تست کند
  • پنیر خامه ای
  • 2 گوجه فرنگی
  • مقیاس ریحان تازه
  • 4 عدد گردو

طرز تهیه میان وعده بادمجان

مرحله اول

برای تهیه این میان وعده ، ابتدا باید بادمجان را تهیه کنید. برای این کار ، بادمجان را پوست گرفته و برش داده و در محلول آب و نمك قرار دهید تا تلخی آن برطرف شود. سپس فیلتر کرده و بگذارید تا کاملا خشک شود.

مرحله دوم

حالا برای اینکه بادمجان کم چربی بدست آورید ، کمی ماست به بادمجان اضافه کنید و مطمئن شوید که به هیچ وجه روی طعم آن تأثیر نمی گذارد بلکه باعث می شود روغن کمتری مصرف کند. سپس روغن را درون تابه ریخته تا داغ شود و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کرده و روی دستمال چرب شده با کره قرار دهیم.

سطح سوم

نان تست قهوه ای را با چاقو برش داده و پنیر خامه ای را با قاشق روی نان تست پخش کنید. سپس بادمجان سرخ شده را روی آن قرار دهید ، سپس برش های گوجه فرنگی ، ریحان پوست کنده و گردوی خرد شده را بگذارید و یک لایه دیگر از نان تست شده را روی آن قرار دهید.

مرحله چهارم

سپس ساندویچ ساز را گرم کرده و میان وعده ها را داخل دستگاه قرار دهید. می توانید از صفحه گریل و صفحه مثلث به صورت دلخواه استفاده کنید و یا تنقلات را در ظرف گریل قرار دهید و با استفاده از کفگیر فشار سبک دهید تا کباب شود. در آخر ، میان وعده ها را با سس مورد علاقه خود سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه میان وعده های بادمجان

  • می توانید به جای پنیر خامه ای از پنیر خرد شده نیز استفاده کنید.
  • می توانید بادمجان را در فر یا سولاریوم با روغن کم سرخ کنید.
  • برای تهیه این میان وعده می توانید از چند قارچ سرخ شده نیز استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید دستور العمل فلافل با طعم های مختلف خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا