آشپزی و تغذیه

اسفناج پلو | طرز تهیه اسفناج پلو | دستور پخت اسفناج پلو

اسفناج پلو بدون گوشت یا همراه با گوشت تهیه می شود. اما در هر صورت اسفناج پلو یک غذای خوشمزه است. برای تهیه آن می توان از گوشت قرمز و سفید استفاده کرد.

اسفناج پلو

اسفناج یکی از مغذی ترین سبزیجات است و در غذاهای ایرانی و فرانسوی جایگاه ویژه ای دارد. می توانید از آن برای تهیه غذاهای خوشمزه استفاده کنید. به عنوان مثال ، سالاد اسفناج یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است که در سراسر جهان تهیه می شود. این سبزی بسیار محبوب و دوست داشتنی است. هر کدام از غذاهایی که با اسفناج پخته می شوند طعم خوب و منحصر به فردی دارند. با مجله دلتا نحوه تهیه را تماشا کنید اسفناج پلو بیایید با هم یاد بگیریم.

عناصر

  • 3 تا 4 فنجان برنج
  • اسفناج 500 گرم
  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • زعفران غلیظ 2 قاشق غذاخوری تهیه شده است
  • کره 100 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • دارچین و زردچوبه کافی است
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • روغن و فلفل قرمز به اندازه کافی

چگونه آماده شود

مرحله اول

برای تهیه اسفناج مجلسی پلو ، ابتدا برنج را در کمی نمک خیس می کنند. سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و با کمی روغن در ماهیتابه ای مناسب سرخ کنید تا سبک و شیشه ای شود.

فاز دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سطح سوم

سپس سیر را رنده کرده ، با زعفران تخمیر کرده و به تابه اضافه کنید. مواد را کمی تفت دهید تا عطر سیر به دست آید. سپس اسفناج را خرد کرده و سرخ کنید تا با سایر مواد مخلوط شود.

مرحله چهارم

وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند ، تابه را از روی حرارت بردارید و به آماده سازی برنج ادامه دهید. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر بجوشد.

مرحله پنجم

پس از جوش آمدن آب ، 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه کنید. سپس برنج خیس خورده را اضافه کنید. اجازه دهید برنج به مدت 5 تا 10 دقیقه نرم شود.

مرحله ششم

وقتی دانه های برنج خوب نرم شدند و دانه ها سفت شدند ، ما باید برنج را خشک کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.

مرحله 7

در این مرحله ما از سیب زمینی یا نان لواش به سلیقه خود استفاده می کنیم. سپس روی تابه را با برنج بپوشانید. سپس مقداری شوید خشک و مقداری مخلوط گوشت اسفناج را به طور مساوی روی برنج پخش کنید.

مرحله هشتم

به همین ترتیب لایه به لایه برنج ، شوید خشک و مخلوطی از گوشت و اسفناج را پر کنید تا قابلمه پر شود. سپس کره را تکه تکه کرده و روی برنج پهن می کنیم ، داخل قابلمه می گذاریم و حرارت را کمی افزایش می دهیم.

مرحله نهم

بعد از بخارپز داخل قابلمه ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. حالا برنج و اسفناج را در قابلمه ای مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. سپس آن را روی بشقاب گذاشته و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعهمرغ ترش دجی ، غذای اصلی گیلانی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا