آشپزی و تغذیه

اسفناج پلو | طرز تهیه اسفناج پلو | اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده


اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین انواع پلوهایی است که از انواع سبزیجات اسفناج با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و روش تهیه آن بسیار سریع و آسان است. زیرا از گوشت چرخ کرده استفاده می شود و تهیه آن زمان زیادی نمی برد.

اسفناج پلو

می توانید در تهیه این پلو از اسفناج معمولی یا بچه اسفناج استفاده کنید و با تهیه تاهینی یا تاهینی و همچنین بهره مندی از خواص خوب اسفناج یک ناهار یا شام خوشمزه برای این پلو تهیه کنید. امروز در مجله دلتا اسفناج پلو ما در مورد گوشت چرخ کرده به شما آموزش می دهیم ، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • یک عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • اسفناج 500 گرم
  • 2 فنجان برنج
  • زعفران به مقدار لازم خرد شده است
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر به مقدار لازم

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده با زعفران

مرحله اول: اسفناج را آماده کنید

کدوها را پوست بگیرید و رنده کنید و آب آن را بگیرید.کدوها را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید.

مرحله 2: پیاز و سیر را تفت دهید

ابتدا برنج را با کمی نمک خیس کرده و کنار بگذارید ، حالا پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود ، سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی آن برود. سیر بالا می رود

مرحله سوم: گوشت و اسفناج را اضافه کنید

سپس گوشت را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت می دهیم و کمی ادویه ، نمک و زعفران له شده را روی گوشت می ریزیم و خوب تفت می دهیم ، سپس اسفناج پخته را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ، سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم: اسفناج پلو را با گوشت چرخ کرده آماده کنید

سپس یک قابلمه آب روی آتش بگذارید تا بجوشد ، سپس برنج آغشته به آب را بریزید و هم بزنید تا برنج کمی نرم شود ، سپس آن را آبکش کرده و ته دیگ را در انتهای قابلمه قرار دهید ، سپس یک کمی برنج و سپس کمی از مخلوط موجود در مخلوط گوشت و اسفناج ، لایه ها را هم بزنید و تکرار کنید سپس بگذارید اسفناج پلو به مدت 40 دقیقه بجوشد و در آخر کمی کره یا روغن به برنج اضافه کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده

  • می توانید بهترین پودر را از آتاری تهیه کنید ، طعم تندی به پلو می دهد.
  • می توانید از تکه های مرغ نیز استفاده کنید.
  • اگر از اسفناج بچه استفاده می کنید ، لازم نیست آن را خرد کنید ، اما حتماً اسفناج معمولی را خرد کنید.
  • اگر سیر دوست ندارید ، کمی پودر سیر استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه پلو خوشمزه ، زعفران با گوشت گردن را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا