آشپزی و تغذیه

استانبولی با سبزیجات معطر | طرز تهیه استانبولی | دستور پخت استانبولی


دلیل نامگذاری استانبول پلو مشخص نیست. ترکها عمدتا برنج را به شکل پلو ، یعنی مخلوط با گوشت ، سبزیجات و موارد مشابه تهیه می کنند ، بنابراین شاید این پلو خوشمزه و ساده یک غذای وارداتی باشد.

استانبول با سبزیجات معطر

پلو یکی از غذاهای پرطرفدار است. هم به خاطر روش پخت آسان و هم به دلیل مواد موجود. مثل لوبیا پلو و پلو شیرین. این یک غذای استانبولی است که بسیار آسان آماده می شود. تهیه مواد لازم کافی است. بعد از یک ساعت غذا آماده است. با مجله دلتا با دستور غذا استانبول با سبزیجات معطر با من باش.

مواد لازم برای تهیه استانبول با سبزیجات معطر

  • برنج یک و نیم پیمانه
  • نمک 4 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز قاشق
  • ریحان تازه (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری
  • آنگوس یک چهارم قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی سفت (ریز خرد شده) یک و نیم پیمانه
  • اب 3 اقدام
  • فلفل قرمز 4 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی استانبولی (ریز خرد شده) عدد
  • جعفری تازه (خرد شده) 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه استانبول با سبزیجات معطر

مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و خشک کنید. آب ، نمک ، پاپریکا یا پاپریکا ، رب گوجه فرنگی و ریحان را در یک قابلمه مناسب بجوشانید. حرارت را به طور کامل کاهش دهید و در قابلمه بگذارید تا آب تبخیر نشود.

فاز دوم

در یک قابلمه مناسب ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سپس میگو و سیب زمینی خرد شده را در روغن سرخ کنید. برنج را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه با آنچوی و روغن زیتون تفت دهید.

سطح سوم

سپس آب جوش را اضافه کنید. دوباره حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب ، حرارت را کم کنید و در قابلمه ای بریزید تا برنج با حرارت ملایم به مدت 20-25 دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

کاسه برنج را از روی آتش بردارید. قابلمه را بردارید. حالا گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه جعفری به برنج اضافه کنید.

مرحله پنجم

مواد را خوب مخلوط کنید. استانبول آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و میل کنید. می توانید به جای ریحان تازه از پودر ریحان استفاده کنید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا