آشپزی و تغذیه

آش گوجه فرنگی | طرز تهیه آش گوجه فرنگی | دستور پخت آش گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف طبخ می شود. این غذا مخصوص شهر همدان است.

سوپ گوجه

آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. به خصوص اگر پاییز لذت خوردن آن را دو چندان کند. آش یکی از غذاهایی است که اغلب در سفره هر ایرانی وجود دارد. اگرچه برخی از غذاها مانند آش رشته و سوپ گالکار از محبوبیت بیشتری نسبت به سایر غذاها برخوردار هستند، اما بسیاری از نقاط ایران سوپ واقعاً خوشمزه خود را دارند. امروز در مجله دلتا دستور پخت سوپ گوجه ما به شما آموزش می دهیم که به غذاهایی که می پزید و لذت می برید تنوع بدهید.

نکته جالب در مورد سوپ گوجه فرنگی این است که هر کس آن را متفاوت درست می کند. اما علاوه بر گوجه فرنگی معمولی، این سوپ حاوی موادی مانند برنج، لوبیا چیتی و سبزیجات است. ما برای شما یک دستور العمل ساده آماده کرده ایم که بسیار ساده و بسیار خوشمزه است. اما می توانید حبوبات و سایر مواد را نیز به دلخواه اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

عناصر

  • سبزیجات خرد شده (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 1 کیلو
  • گوجه فرنگی مخلوط 1 لیتر
  • 1 فنجان لوبیا چیتی
  • نعنا خشک 100 گرم
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل
  • برنج (ترجیحا نصف دانه) 2 پیمانه
  • 1 فنجان پیاز داغ
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

مرحله اول

ابتدا حبوبات را با آب در ظرف مناسبی بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا بپزد. سپس نصف دانه برنج را اضافه کنید تا کاملا بپزد.

بخوانید:  مرغ بوربن

فاز دوم

کدو سبز را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوجه فرنگی پوست گرفته را می توان در غذاساز یا مخلوط کن خرد کرد یا چرخ کرد. حالا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.

سوپ گوجه

سطح سوم

بعد از پخت کامل مواد سبزی را به آن اضافه کنید. سبزیجات یکی از آخرین موادی هستند که به سوپ اضافه می کنید تا طعم خود را از دست ندهند. همچنین سبزی ها سریعتر از سایر مواد پخته می شوند، بنابراین نیازی به افزودن آنها به سوپ از ابتدا تا انتها نیست.

مرحله چهارم

اجازه دهید سوپ کاملا بنشیند. پیاز داغ را از قبل آماده کنید. پیاز داغ و زردچوبه را تفت دهید و به سوپ اضافه کنید. نعناع خشک را داخل سوپ بریزید و در آخر آب و نمک و فلفل را اضافه کنید.

هر چه سوپ داغ تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین اگر دوست دارید می توانید به اندازه دلخواه از فلفل استفاده کنید. بعد از پخت مقدار زیادی نعنا داغ روی آن بریزید.

نکات اساسی برای پخت سوپ گوجه فرنگی

  • لوبیا در این غذا اختیاری است. لوبیا قرمز یا چیتی لوبیاهای اصلی این غذا هستند، اما لوبیا سفید، گندم، جو دوسر، عدس، نخود و حتی عدس اغلب به لوبیا اضافه می شود.
  • می توانید لوبیا را از قبل و حتی نیم پز را در فریزر خیس کنید تا سوپ گوجه فرنگی سریعتر درست شود.
  • بعضی ها هم از کوفته در این غذا استفاده می کنند که طعم آن است.
  • اگر گوجه فرنگی ها رنگی نداشتند می توانید کمی رب گوجه فرنگی را در آب حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • اگر بعد از پختن غذای دیگری آب گوشت یا مرغ باقی ماند، می توانید آن را به سوپ اضافه کنید.

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

پروپوزال مطالعهآبگوشت شستن ترش، یک غذای گلانی بسیار خوشمزه را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا