آشپزی و تغذیه

آش لوبیا سفید | طرز تهیه آش لوبیا سفید | آش لوبیا سفیدلا بلغور گندم

این سوپ به دلیل لوبیای سفید از خواص خوب آن نیز بهره مند می شود. این خاصیت از جمله تقویت حافظه ، کمک به جلوگیری از سرطان ، کمک به بهبود هضم غذا و خواص آنتی اکسیدانی آن … از جمله بسیاری از خواص آن است.

خاکستر

سوپ لوبیا سفید این یک سوپ خوشمزه و مغذی است. ظروف بسیار محبوب و مورد علاقه ما ایرانی ها هستند و ما همیشه به فکر تهیه ظرف برای مدتی یا پیک نیک هستیم. حال با کمی خلاقیت در تهیه ظروف می توانید متفاوت عمل کنید و غذاهای جدید و متنوعی را با ترکیبات مختلف تهیه کنید تا از روند تکراری تهیه ظروف خسته نشوید. امروز در مجله دلتا سوپ لوبیای سفید با بلغور گندم و ماست را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیای سفید

  • یک فنجان و نیم لوبیای سفید
  • سوپ سبزیجات 400 گرم
  • رشته فرنگی 200 گرم
  • آب قلم یا آب گوشت یکی
  • سمولینای گندم نیمه لبنی
  • در صورت لزوم پیاز داغ ، نعنا داغ و سیر داغ
  • کشک به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه در صورت نیاز

طرز تهیه سوپ لوبیای سفید ، بلغور گندم و ماست

مرحله اول

ابتدا باید لوبیای سفید را ترجیحاً شب قبل خیس کنید تا خوب متورم شود. همچنین می توانید خیار را از وسط نصف کرده و روی حبوبات قرار دهید تا بهتر بپزد و سریعتر پف کند. لوبیاها را با آب درون قابلمه یا زودپز بریزید و بگذارید تا بپزد.

مرحله دوم

آبگوشت پنی ریال یا گوشت گاو را در یک قابلمه بزرگ آب قرار دهید. برای استفاده از آب گوشت ، آن را با آب ولرم باز کرده و با چند فنجان آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی آتش بگذارید تا بجوشد. سپس سوپ سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و بگذارید سبزیجات بدون قرار دادن درب قابلمه بپزند.

سطح سوم

وقتی سبزیجات نرم و تغییر رنگ دادند ، پیاز داغ و سیر داغ را به همراه بلغور و لوبیا گندم پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد با هم بپزند تا نرم شوند. اطمینان حاصل کنید که درب قابلمه را نگذارید و اجازه دهید مواد با درب نیمه باز بپزند. بعد از 45 دقیقه کشک نرم شده را به آش پخته شده اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. در پایان پخت ، وقت آن است که ماکارونی را اضافه کنید. رشته ها را از وسط نصف یا نصف کرده و به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم

وقتی رشته ها پخته و نرم شدند ، نمک ، فلفل سیاه و کمی زردچوبه را به آش اضافه کنید. اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه بپزد ، سپس از روی حرارت برداشته و با ماست ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. نوش جان.

نکات اصلی تهیه سوپ لوبیای سفید با رشته فرنگی

  • بلغور گندم را به دلخواه اضافه کنید.
  • در انتها حتما نمک اضافه کنید ، زیرا ماکارونی و کشک نمکی هستند و سوپ می تواند شور شود.
  • بسته به ذائقه خود ، شدت این سوپ را کم یا زیاد کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، آشکینا قشق ، غذایی باستانی از سرزمین خراسان را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا