آشپزی و تغذیه

آش قلیه | آش قلیه خراسانی | آش قلیه گیلانی | طرز تهیه آش قلیه

این سوپ به دلیل وجود لوبیاهای زیاد دارای خواص بسیاری است و به تقویت بدن کمک می کند. همچنین برای بیماری ها و سرماخوردگی بسیار مناسب است.

خاکستر

قلعه این یک غذای خوشمزه است که در استانهای خراسان ، گیلان و بجنورد طبخ می شود. به زبان محلی Ash Ash نیز نامیده می شود و همچنین با دستور العمل های مختلف در شهرهای دیگر تهیه می شود. از غذای خراسان ، ما قبلاً به اشکین قشق آموزش داده ایم که شما هم می توانید آن را تهیه کنید. امروز در Delta Magazine ، روش آشپزی را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه سوپ

  • گوشت چرخ کرده یا چرخ کرده 250 گرم
  • عدس پخته شده سه چهارم فنجان
  • سه چهارم نخود فرنگی
  • لوبیا چیتی سه چهارم ترازو است
  • یک پیاز
  • لوبیای سفید 50 گرم ، به طعم و مزه
  • 300 گرم ماکارونی
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • کشک به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، جوز هندی ، دارچین در صورت نیاز

طرز تهیه سوپ گوشت چرخ کرده با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

ابتدا باید حبوبات را تهیه کنید. برای شروع ، تمام غلات به جز عدس را برای چند ساعت خیس کنید. بهتر است این کار را شب قبل انجام دهید تا ورم آن کاملاً برطرف شود. عدس را به مدت یک ساعت مانده خیس کنید تا نرم شود. افزودن لوبیای سفید به این غذا اختیاری است و قابل برداشت است. آب لوبیا را چند بار تغییر دهید و سپس هر کدام را با مقدار آب جداگانه روی شعله قرار دهید تا بپزد.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید ، آن را ریز خرد کنید و در قابلمه ای را با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده یا چرخ کرده را اضافه کرده و با پیازهای ریز تفت دهید تا روشن شود و تغییر رنگ دهد. سپس کمی فلفل سیاه ، جوز هندی و دارچین اضافه کنید.

سطح سوم

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام رب گوجه فرنگی از بین رفته و دلپذیر شود. چند فنجان آب اضافه کنید و آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت نرم و نرم شود. اگر از گوشت گاو گوشتی استفاده می کنید ، کاهش زمان و آب را در نظر بگیرید.

مرحله چهارم

بعد از پخته شدن گوشت ، تمام حبوبات پخته شده را اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیفتد. در یک ظرف دیگر ، رشته ها را در قابلمه ای پر از آب جوش ریخته ، کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و بگذارید برای 15 دقیقه بجوشد.

سپس نمک را اندازه کرده و مقداری ماست نرم شده و ماست شیرین شده را در یک کاسه بریزید. سپس رشته های پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید تا به هم نچسبند. رشته های مخلوط شده با شیر و کشک را در ظرف مورد نظر بریزید و مواد سوپ را درون آن بریزید و حالت به اصطلاح دو لایه ایجاد کنید. با کشک تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، انواع مختلف سوپ لوبیای سفید را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا