آشپزی و تغذیه

آش عباسعلی کرمانشاهی | آش عباسعلی کرمانشاهی | دستور آش عباسعلی

آش عباسعلی کرمانشاهی یک سوپ بسیار مغذی است که حاوی ترکیبات غنی از جمله پروتئین و مواد معدنی مانند روی است. این سوپ انتخاب خوبی برای یک وعده غذایی کامل است.

آش عباسعلی کرمانشاهی

آش عباسعلی یک سوپ خوشمزه و خوش طعم محلی ایرانی است که برای بدن بسیار مفید است. در واقع این غذا نیز مانند ترخینه نوعی از کرمانشاهان محلی است. به همین دلیل به آش کرمانشاهی معروف است. فهرست آش عباسعلی کرمانشاهی معمولاً حاوی حبوبات، گوشت، برنج و گندم است که بافت ضخیم و کشسانی نیز دارند. البته برخی از افراد سبزی هایی مانند گشنیز، ریحان، جعفری و شوید را نیز اضافه می کنند. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 1 و 1/2 فنجان گندم پوست کنده
  • 100 گرم برنج
  • دنده بره 300 گرم
  • عدس 100 گرم
  • 100 گرم نخود
  • 1/2 فنجان روغن حیوانی
  • 100 گرم لوبیا چیتی
  • 100 گرم لوبیا سفید
  • 5 عدد پیاز
  • 10 حبه سیر
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • نعنا داغ و کشک برای تزیین

 آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

مرحله اول

نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از روز قبل بشویید و خیس کنید. برنج را بشویید و یک یا دو ساعت با کمی آب و نمک بگذارید خیس بخورد.

فاز دوم

در این مرحله از تهیه آش کرمانشاهی باید حبوبات را جداگانه بپزید. برای اطمینان از رسیدن کامل لوبیا. می توانید یکی از آنها را بین دو انگشت فشار دهید. اگر خیلی نرم هستند، وقت آن است که حبوبات را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

گوشت را آماده کرده و در صورت لزوم خرد کنید. در این سوپ می توانید از ران بره نیز استفاده کنید. گوشت را جداگانه بپزید. وقتی کاملاً پخت، آن را با دست خرد کرده و خرد کنید.

مرحله چهارم

گندم پوست کنده را بپزید. زمانی که گندم نیم پز شد، برنج را که قبلا خیس کرده اید به گندم اضافه کنید. بیا با هم بپزیم برای آش عباسعلی کرمانشاهی می توانید از نصف دانه برنج استفاده کنید.

مرحله پنجم

حالا تمام مواد پخته شده یعنی حبوبات، گوشت، برنج و گندم را در قابلمه بزرگی ریخته و روی آتش می گذاریم. ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید.

وسام عباسعلی

مرحله ششم

این سوپ باید به اندازه ای پخته شود که دانه های برنج و گندم کاملا له شده و دیده نشود. در حین پختن سوپ، پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت دهید. سیر داغ و نعناع داغ را نیز آماده کنید. حالا مقداری پیاز داغی که برای آش عباسعلی آماده کردید اضافه کنید و بقیه را برای تزیین نگه دارید.

مرحله 7

وقتی آش کرمانشاهی با پیاز داغ کمی جوشید، از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را در ظرف سرو سرو کنید، با ماست، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

یادداشت های مهم

  • هر چه در این سوپ از فلفل سیاه و قرمز، روغن حیوانی و پیاز تند بیشتری استفاده کنید، سوپ شما خوشمزه تر می شود.
  • اگر نمی توانید از روغن حیوانی استفاده کنید، آن را با روغن زیتون جایگزین کنید.
  • برای خوش طعم شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را با پیاز و آب قلم بپزید.
  • در آش عباسعلی کرمانشاه می توانید از نیم دانه جو و بلغور گندم استفاده کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کوفته هویج کرمانشاهی را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا