آشپزی و تغذیه

آش شیر | طرز تهیه آش شیر | آش شیر و نخود | دستور آش شیر با نخود


برخی از شهرستانها در جشن چلمو به طبیعت می روند و یکی از غذاهای محبوب در این روز سوپ شیر است. مردم کرمان در این روز به دیدار شاه خیرالله می روند و رسم آنها در این روز آشپزی است.

سوپ شیر

سوپ شیر یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در برخی از استانها در روزهای خاصی از سال تهیه می شود. منتظر مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

  • 1 لیتر شیر
  • مقیاس نخود
  • گندم پوست کنده 250 گرم
  • کشمش بدون دانه ، گردو و بادام به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شیر با نخود فرنگی و گندم

مرحله اول: آماده سازی

ترجیحاً نخودها را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کنید تا پف آن برطرف شود.

مرحله 2: نخود فرنگی و گندم را بپزید

نخودها و گندم را بشویید و در قابلمه ای با ظرفیت مناسب بریزید ، یک لیتر آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا نخودها و گندم پخته شوند و هر از گاهی هم بزنید تا پخته شوند. آرام نشوید ، وقت کافی ندارید ، می توانید از زودپز استفاده کنید.

مرحله 3: شیر را اضافه کنید

سپس ، وقتی آب اضافی از حبوبات گرفته شد و نرم و لطیف شد ، نمک را اضافه کرده و هم بزنید. حالا ، شیر را که قبلاً در دمای محیط قرار داده اید کم کم اضافه کنید ، هم بزنید و منتظر بمانید تا سوپ جا بیفتد.

مرحله 4: سوپ شیر را آماده کنید

پس از غلیظ شدن و جا افتادن سوپ شیر ، از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر سرو کنید. می توانید آن را با کشمش ، بادام و گردو تزئین کنید. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • هرچه آجیل در این سوپ شیر بیشتر باشد ، خوشمزه تر می شود.
  • سوپ باید بسیار غلیظ باشد و آب ندهد.
  • هنگام افزودن شیر ، گاز را هم بزنید تا شیر تمام نشود.

پیشنهاد مطالعه: پیش غذاهای ساده و خوشمزه را بخوانید تا با غذاهای خوشمزه سوپ ماش آشنا شوید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا