آشپزی و تغذیه

آش خیار | آش خیار چنبر | آش خیار چنبر همدان | آش خیار چمبر | آش خیار همدان

آش همیشه یکی از محبوب ترین غذاها در بین خانواده های ایرانی به حساب می آید و هر شهر و منطقه ای معمولاً خاکستر محلی خاص خود را دارد.

سوپ خیار

سوپ خیار این یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که ریشه در استان همدان خصوصاً از شهرهای ملایر ، نهاوند و تویزرکان دارد. برای تهیه این سوپ باید انتخاب داشته باشید. شما می توانید این میوه را بخرید و در فصل خیار آن را خرد کنید و در فریزر نگهداری کنید تا بتوانید این سوپ خوشمزه زمستانی و بهاری را درست کرده و در پخت و پز خود تنوع ایجاد کنید. امروز در مجله دلتا مجلة ما به شما سوپ خیار آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه سوپ خیار همدان

  • 2 فنجان بلغور گندم
  • گوشت گوسفند 200 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • یک پیمانه عدس
  • نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
  • خیار 500 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • سیر
  • یک پیمانه کشک
  • نمک و فلفل سیاه در صورت نیاز

طرز تهیه سوپ خیار چنبور همدان

مرحله اول

پیش از این عدس و بلغور را جداگانه مرطوب کنید تا از نفخ آن جلوگیری کند. سپس بلغور را جداگانه بپزید. بلغور را در قابلمه بریزید ، چند فنجان آب به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا نرم و نرم شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید ، ریز خرد کنید و در قابلمه ای را با زردچوبه و روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، چند فنجان آب روی گوشت ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا گوشت خوب پخته شود.

سطح سوم

وقتی گوشت پخته شد ، عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا نرم و نرم شود. وقتی گوشت پخته شد ، آن را از قابلمه خارج کرده ، استخوان را از گوشت جدا کرده ، گوشت را خرد کرده و در قابلمه را بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله ، بلغور جو دوسر پخته شده را به مواد سوپ اضافه کنید. سپس پیاز داغ و سیر را خرد کرده و در تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم و مقداری از آن را داخل آش می ریزیم ، حالا نوبت خیار است. خیارهایی را که تقریباً به اندازه یک بند انگشت هستند ، حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و به محتوای آش اضافه کنید.

باید توجه داشته باشید که خیار را در این مرحله خرد نکنید. حالا باید نمک و فلفل سوپ را اندازه بگیرید و صبر کنید تا خوب جا بیفتد و در آخر کشک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس در ظرفی ریخته و با نعناع خشک و پیاز داغ تزئین کنید. سوپ خیار خوشمزه آماده است. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه سوپ خیار همدان

  • می توانید عدس را جداگانه بپزید تا سوپ رنگ آن تیره نشود. می توانید از خواص عدس استفاده کنید عدس با استیک و سبزیجات شما هم امتحان کنید
  • برای تهیه این سوپ می توانید از قلم کوچک نیز استفاده کنید.
  • در بعضی دستورها کمی نخود و لوبیا اضافه می شود که در صورت تمایل می توانید از آنها استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید خورشت بامیه با گوشت ، یک آبگوشت محبوب خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا