آشپزی و تغذیه

آدانا کباب | طرز تهیه آدانا کباب | دستور پخت آدانا کباب | پخت آدانا کباب


کباب آدانا یا کباب گیمه یکی از معروف ترین انواع کباب در ترکیه است که از نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است.

طرز تهیه کباب آدانا

کباب آدانا اگرچه شبیه کباب هایی مانند کباب کوبیده و کباب بناب است ، اما مانند کباب دونر سرو می شود. در این مقاله از مجله دلتا به طرز تهیه این کباب خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه کباب آدانا

  • گوشت چرخ کرده 600 گرم
  • 2 عدد فلفل قرمز
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نان پیتا یا نان باگت به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه کباب آدانا

طرز تهیه کباب آدانا

مرحله اول

ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

فاز دوم

فلفل دلمه ای و پیاز را با یک رنده درشت رنده کنید ؛ سپس آن را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

سطح سوم

اگر می خواهید با کباب کباب درست کنید ، باید گوشت کباب را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و از سیخ نریزد.

اگر می خواهید این کباب کبابی درست کنید ، نیازی نیست گوشت کباب را در یخچال بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از کباب کردن آدانا کباب روی گریل یا کباب ، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید ، سپس آن را با غذاهای جانبی مورد علاقه خود (مانند ترشی ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و …) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما آماده است. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای دانستن طرز تهیه غذای ایرانی ، طرز تهیه کباب لا پلو ، تجربه متفاوتی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا