آشپزی و تغذیه

آبگوشت کرمانی | طرز تهیه آبگوشت کرمانی | آبگوشت کرمانی با برگه

آبگوشت الکرمانی ، آب المطانجانیه یا آب متانجان یکی از خوشمزه ترین و خوشمزه ترین آبگوشت های کرمان و مردم رفسنجان است.

آبگوشت کارمانی

آبگوشت از هر نوع برای ما ایرانیان عزیز است. زیرا یک غذای مقوی و کامل است. آبگوشت کارمانی که بیشتر در جشن ها تهیه می شود و آبگوشت امام حسینی نیز نامیده می شود و بسیار مشهور و محبوب است. این آبگوشت کمی متفاوت از سوپ های دیگر است و طعم بسیار خوبی دارد. امروز در مجله دلتا آبگوشت کرمانی را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت کارمانی

  • مقیاس نخود
  • یک پوند لوبیا چیتی
  • 2 عدد پیاز
  • گوشت گوسفندی با یک کیلوگرم دم
  • به شماره
  • ترخون ، شنبلیله و جعفری 120 گرم
  • سیب زمینی 4 عدد
  • برگ زردآلو 100 گرم
  • مغز گردو 100 گرم
  • 2 عدد لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت کارمانی

مرحله 1: نخود و لوبیا را آماده کنید

ابتدا نخودها و لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض کنید تا برآمدگی آن خارج شود ، سپس آبکش کنید ، حالا یک سوم نخودها را جدا کرده و یکی از پیازها را پوست بگیرید و با نخودها خوب بزنید تا له شود.

مرحله دوم: مواد را تفت دهید

در قابلمه مورد نظر پیاز دیگری را که قبلاً پوست آن را جدا کرده اید و با روغن سرخ کردنی یا روغن دم برش زده اید تفت دهید تا روشن شود ، سپس گوشت را با فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم: گوشت را بپزید

سپس باقیمانده نخود ، لوبیا و نخود آسیاب شده را اضافه کنید ، سپس آب کافی را روی مواد بریزید و بگذارید گوشت و لوبیا روی حرارت ملایم بپزد. برای سرعت بیشتر می توانید از زودپز استفاده کنید ، اما اگر روی حرارت ملایم بپزد ، روغن بیشتری می گیرد و جا می گیرد.

مرحله 4: آجیل را اضافه کنید

حالا گردو و سیب زمینی خرد شده را به آبگوشت و برگ زردآلو اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید مواد یک ساعت دیگر بپزد.

مرحله 5: رب و سبزیجات را اضافه کرده و سرو کنید

سپس خمیر را در ماهیتابه ای با کمی روغن تفت دهید تا سبک و رنگی شود و با سبزی خرد شده به آبگوشت اضافه کنید. در آخر ، لیمو را بدون نمک آغشته کنید. آبگوشت را بعد از جا افتادن سرو کنید. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • می توانید به جای لیمو از پودر لیمو با کمی دارچین استفاده کنید.
  • سبزیجات خشک عطر بیشتری دارند.
  • باید گردوها را خرد کرده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.
  • از گوشت گوسفند برای تهیه یک سوپ خوشمزه کارمانی استفاده کنید.
  • تازه یا خشک استفاده کنید.
  • در برخی دستورها از برگ هلو نیز استفاده می شود.
  • افزودن کمی پودر گوجه فرنگی لعاب و رنگ آن را بهتر می کند.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، آبگوشت معروف هویج ، یک غذای محبوب تبریزی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا